Newcastle

KERROIN

2.6
0
pv
0
t
0
min
0
s

Juhlapotti tekee paluun Vakioon, eli ainoalle täysosumalle on luvassa miljoona euroa. Kupongilla on myös peräti kymmenen matsia Championshipista!

Jokaisen ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Southampton-Manchester City (20-27-53)

Southamptonin upea vire jatkui viikolla Arsenalin vieraana. Saints haki täysin ansaitun pisteen ja kohenteli asemiaan sarjan kärkipäässä. Manchester City hukkasi sen sijaan pisteitä – taas kerran. Cityllä oli lisäajallakin useita huippupaikkoja kaataa WBA, mutta joukkueen maalinteko ei vain onnistunut. Vaikka Southampton on laatujoukkue, City on perustasoltaan vielä monta pykälää vahvempi. Hieman alipelatuksi jäänyt vierasvoitto kelpaa hyvin rivin ensimmäiseksi varmaksi.

2: Everton-Arsenal (44-29-27)

Evertonilla on takana erinomainen viikko. Lauantaina Toffees kaatoi Chelsean 1-0, ja viikkokierroksella joukkue haki 0-2-vierasvoiton Leicesterin kotiluolasta. Arsenalin alavire ei näytä sen sijaan merkkejä paremmasta. Gunners hävisi Burnleylle kotona sunnuntaina 0-1, ja keskiviikkona joukkue oli heikompi Southamptonin isäntänä 1-1-tasapelissä. Umpisurkea kausi jatkuu viikko toisensa jälkeen. Muutosta on tuskin luvassa ennen managerinvaihtoa. Everton ansaitsee selvän suosikkiaseman tässä matsissa. Vakiossa ykkönen on jäänyt hieman alimerkityksi, joten jatketaan riviä suosikkivarmoilla!

3: Newcastle-Fulham (44-29-27)

Newcastle romahti viikolla peräti 2-5-vierastappioon Leedsiä vastaan. Harakoiden peliesityksissä on ollut paljon heiluntaa viime aikoina, mutta Leeds-tappiota edelsi kuitenkin voitot WBA- ja Palace-otteluista. Asema sarjan keskikastissa on vakaa. Fulham on parantanut merkittävästi otteitaan sitten alkukauden. Saldona on vain yksi tappio neljästä matsista, sekin Man Cityn vieraana. Tätä putkea edelsi jo epäonniset tappiota West Hamille sekä Evertonille, joissa Fulham missasi rankkarin ratkaisevalla hetkellä. Joukkueiden välillä ei ole tällä hetkellä merkittävää tasoeroa. Kohde on suht oikein pelattu, mutta haetaan tässä suosikin rinnalle myös vaihtomerkki. 12 ja 1X ovat kelpo valintoja molemmat.

4: Brentford-Reading (56-26-18)

Brentford kasvatti tappiotonta putkeaan viikolla jo 12 otteluun (5-7-0). Bees hivuttautuu viikko viikolta lähemmäs sarjan kärkeä. Ongelmana on edelleen viimeistely, minkä vuoksi niin moni matsi päättyy vähämaaliseen tasapeliin. Reading on hyytynyt hieman alkukaudesta, mutta joukkue on edelleen tukevasti playoffs-paikoilla. Viikolla Royals hävisi kärkimatsin Norwichia vastaan täysin ansaitusti 1-2. Reading on perustasoltaan vain keskikastia, joten Brentford on ottelussa selvä suosikki. Vakion pelaajat tuijottavat liikaa sarjataulukkoa tässä kohteessa. Kotivoitto on jäänyt selkeästi alipelatuksi. Poimitaan siis Brentfordista osuva ja maistuva varma.

5: Wycombe-QPR (28-30-42)

Sarjanousija Wycombe on hiipunut lupaavan alkutalven jälkeen heikkoon vireeseen. Wanderers ei ole voittanut yhtään matsia yhdeksään otteluun. Viikolla tuli turpiin Bournemouthilta ja viime lauantaina Coventryn isäntänä. QPR ei ole myöskään voittanut kuuteen otteluun. Ärrät on tahkonnut viikon sisään kaksi todella nihkeää kotimatsia. Hyökkäyspeli näyttää juuri nyt erittäin tahmealta. Wycombe on sen verran heikko nippu, että QPR on vieraissakin selkeä suosikki. Maaliodotus on matalalla kahden heikosti pelaavan joukkueen kohtaamisessa. Vakiossa kohde on pelattu hyvin peliprosenttien linjaan. X2 vaikuttaa hyvältä peitolta, joka osuu lähes kolme kertaa neljästä.

6: Huddersfield-Watford (24-32-44)

Huddersfieldin surkeat vieraspelit ovat saaneet viime kierroksilla jatkoa. Terriers pelasi huonon 0-0-tasurin Coventryn vieraana ja hävisi viikko sitten Bournemouthille 0-5. Kotona joukkue on pelannut neljä matsia saldolla 3-1-0, vieraissa viisi peliä saldolla 0-2-3. Watford pelasi tasaisen kärkimatsin tiistaina Brentfordia vastaan. Lopputulos oli täysin ansaittu 1-1. Viikko sitten kaatui puolestaan Birmingham vieraissa 0-1. Watford on esiintynyt koko kauden hyvällä tasolla ja pelannut erittäin vähämaalisia matseja. Maaliodotus on tässäkin matsissa hyvin matalalla, joten tasuriin päädytään lähes kerran kolmesta. Valitaan tähänkin kohteeseen usein osuva kombinaatio X2, kun Vakion peliprosentit eivät suuria peli-ideoita tarjoa. Pienellä budjetilla Watfordista voi hakea varman.

 

7: Stoke-Blackburn (34-30-36)

Tämä kausi vaikutti olevan vihdoin positiivinen Stoken kannalta, mutta joukkueen hyvä vire uhkaa nyt hyytyä toden teolla. Potters on pelannut kaksi todella nihkeää 0-0-tasuria putkeen. Maaleja on syntynyt kuudessa viime pelissä vain kolme. Blackburn palasi kahden epäonnisen tappion jälkeen voittojen tielle kaatamalla keskiviikkona Rotherhamin 2-1. Rovers on ollut erinomaisessa iskussa edeltävät kymmenen kierrosta. Joukkue luo jatkuvasti xG:tä vastustajaansa enemmän. Näemme Blackburnin tällä hetkellä luokkaa parempana joukkueena kuin Stoke. Näiden kahden pelivire menee myös täysin eri suuntiin. Ohitetaan hieman ylipelattu Stoke eli jatketaan X2-valinnoilla.

8: Luton-Bournemouth (21-27-52)

Pirteän alkukauden pelannut Luton jatkoi viikkopelissä heikkoja vierassuorituksiaan. Hatters dominoi matsia Boron vieraana, mutta taipui silti 0-1-tappioon. Kokonaisuutena kausi on sujunut yli odotusten turvallisessa keskikastissa. Bournemouth jatkoi erinomaista virettään kaatamalla Wycomben viikolla 1-0. Cherries on pelannut neljä edellistä matsia saldolla 3-1-0 ja maalierolla 10-0. Valioliigasta viime kaudella pudonnut Bournemouth näyttää erittäin vahvalta kandidaatilta suoraksi nousijaksi. Tasoeroa Lutoniin kertyy sen verran, että vierasvoitto toteutuu hieman yli kerran kahdesta. Napataan alipelattu Bournemouth varmaksi!

9: Millwall-Nottingham (35-33-32)

Millwall sai pitkän ja surkean putken päätökseen tiistai-iltana. Lions tahkosi 10 matsia ilman voittoa, kunnes Bristol City kaatui vieraissa 0-2. Tämä voidaan pistää täysin umpisurkean vastustajan piikkiin. Nottinghamin kausi on ollut iso pettymys, mutta Forest otti elintärkeän 2-0-voiton jumbomatsissa Sheffieldin isäntänä. Esitykset eivät ole olleet viime aikoina heikkoja, mutta pieni tuuri olisi Nottinghamille paikallaan. Tämän ottelun maaliodotus on hyvin, hyvin matala. Luvassa on tasainen kamppailu, joka voi hyvinkin ratketa yhteen maaliin. Haetaan riville arvoa ohittamalla ylipelattu kotisuosikki Millwall. X2 osuu lähes kaksi kertaa kolmesta.

10: Rotherham-Derby (31-31-38)

Rotherham palasi viikolla takaisin tappioiden tielle Blackburnin vieraana. Kahdeksan matsia on tahkottu saldolla 1-1-6, ja ainoa voittokin oli lähinnä vastustajan totaalista surkeutta. Putoamistaistelu tulee jatkumaan varmasti kauden loppuun saakka. Derbyn kurssi menee toiseen suuntaan. Rams on alkanut parantaa viime viikkoina Wayne Rooneyn ohjauksessa. Keskiviikkona kaatui Swansea väkevällä esityksellä 2-0. Derby on pelannut kuusi matsia ilman tappioita ja neljä edellistä päästämättä maaliaikaan. Me uskomme tämä vireen jatkuvan myös heikon Rotherhamin vieraana. Ohitetaan siis ylimerkitty kotivoitto. Tasapeli on hyvä olla mukana, jos budjetti kestää, sillä tämäkin matsi on lähtökohdiltaan erittäin vähämaalinen. Pieniin lappuihin rohkeasti Derby varmaksi.

11: Swansea-Barnsley (44-30-26)

Playoffs-paikoista kisaava Swansea hävisi viikolla Derbyn vieraana 0-2 umpisurkealla esityksellä. Tätä edelsi sentään hyvä voitto Cardiffista samoin lukemin. Swansean otteet eivät ole viime viikkoina vakuuttaneet. Barnsley on sen sijaan nousussa; Tykes kaatoi viikolla Prestonin väkevällä takaa-ajolla 0-1-tilanteesta 2-1-voittoon. Barnsley on napannut jo kolme täyttä pistepottia peräkkäin ja voittanut neljä viidestä edellisestä matsista. Tasoeroa ei ole paljon tämän kaksikon välillä, joten kavennetulla kotiedulla Swansea jää selvästi alle 50 prosentin suosikiksi. Ohipelit ovat tällä kupongilla taas tiukassa, joten tässä on hyvä sauma hakea riville arvoa. Ohitetaan ylipelattu ykkönen eli valintamme on X2.

12: Birmingham-Middlesbrough (30-33-37)

Birminghamin hyvä vire on laantunut edeltävän viikon otteluissa. Brummies hävisi keskiviikkona Cardiffille vieraissa 2-3, vaikka ehti johtaa ottelua. Viime lauantaina puolestaan Watford kairasi kaikki pisteet 0-1-voitolla. Esitykset ovat silti olleet aivan kelvollisia. Middlesbrough otti viikolla onnekkaan voiton Lutonista, vaikka joukkue oli paineen alla pitkät pätkät. Viime lauantaina Millwall kaatui sen sijaan väkevällä 3-0-voitolla. Kelpo kauden pelannut Boro on ollut surkea vierailija ja voittanut 7/8 peleistään kotikentällä. Joukkueesta on vaikea leipoa suurta suosikkia myöskään tässä pelissä. Taas kerran, ottelun maaliodotus on erittäin matala, joten tasapelin todennäköisyys on poikkeuksellisen korkealla. Merkitään tämä kohde oikein pelattuna suosiolla umpeen.

13: Sheffield Weds-Coventry (36-31-33)

Sheffield Wedsin kausi on lähtenyt taas rumaan syöksyyn. Owls on hävinnyt nyt neljä matsia putkeen, eikä voittoja ole tullut yhdeksään otteluun. Viikolla tuli turpiin tärkeässä jumbokamppailussa Nottinghamilta surkealla esityksellä. Coventry on ollut sen sijaan oikein pirteänä. Sarjanousija ei ole hävinnyt kahdeksaan liigapeliin. Viikkopeli Huddersfieldin isäntänä oli toki väsynyt esitys, mutta viime viikot ovat kokonaisuutena sujuneet mainiosti. Sheffield Weds on ottelussa vain marginaalinen suosikki – jos sitäkään. Tällä kertaa Vakion pelaajat ovat meidän kanssamme samaa mieltä. Hyvin ympäripyöreä matsi on parasta laittaa umpeen.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Coventry olisi pelattava, jos saat sille yli 3,33 kertoimen (=100/33).

Pelataan seuraavat kohteet ilta: Everton @ 2,32 (44 %), Newcastle @ 2,60 (44 %), Birmingham @ 3,40 (30 %).

Vakio 1

Parhaat varmat: 1:2 Man City, 2:1 Everton, 4:1 Brentford

Parhaat ohipelit: 7:X2 ohi Stoke, 9:X2 ohi Millwall, 11:X2 ohi Swansea

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *