Wolves-Leeds O2.5

KERROIN

1.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaina on tarjolla brittifutista kahdelta korkeimmalta sarjatasolta. Me teemme näissä kohteissa iskun totals-betseihin.

Championship: Watford-Derby (klo 21:45)

Kotijoukkue Watfordilla on takana hyvä viikko. Hornets kaatoi tiistaina Prestonin vieraissa maalein 0-1. Joukkueen puolustus oli jälleen kerran kovassa iskussa, ja Watford kellotti ottelussa kolmannen peräkkäisen nollapelinsä.

Ennen Preston-voittoa joukkue suorastaan murskasi heikon Bristol Cityn kotona 6-0. Watford on pelannut kahdeksan edellistä liigaottelua saldolla 5-2-1 – ainoa tappio tuli yliaikamaalilla QPR:ää vastaan. Joulukuussa manageriksi tulleen Xisco Munozin saldo on varsin kelvollinen 6-2-2.

Vierailija Derby nappasi myös voiton viikkokierroksella. Rams kohtasi vieraissa jumbojoukkue Wycomben ja otti ”pakkovoiton” maalein 1-2. Derby joutui yllättävän tiukoille, sillä ottelun voittomaali syntyi vasta 94. minuutilla.

Voitto nosti Wayne Rooneyn joukkueen hieman kauemmas putoamisviivalta. Vaikka Derby on yhä sarjan pohjilla, joukkueen kurssi on kääntynyt talven mittaan aivan suuntaan. Rams on pelannut kuusi edellistä liigaottelua huikealla saldolla 5-0-1.

Ottelussa on vastakkain kaksi kovaan puolustukseen luottavaa ja erittäin vähämaalista joukkuetta. Vaikka Derbyllä on takana pari ”over”-tulosta, joukkue pelasi äskettäin 14 ottelun putken, jossa 13 tulosta oli alle 2,5 maalia. Viime viikkojen kolmen maalin peleissäkin on luotu hyvin vähän maaliodotusta.

Watford on pelannut 15/20 edellisestä ottelustaan alle 2,5 maaliin, ja joukkueen puolustus on sarjan paras yhdessä Swansean kanssa. Lähtökohdat ovat erittäin vähämaaliset, kun molemmat ovat vieläpä hyvässä iskussa. Pelataan alle 2,5 maalia in 1,55 kertoimella. Todennäköisyysarvio on 68 %.

 

Valioliiga: Wolves-Leeds (klo 22:00)

Kotijoukkue Wolves lähtee Leedsin kaatoon komean voiton siivittämänä. Sudet nousivat sunnuntaina 1-0-tappioasemasta 1-2-vierasvoittoon Southamptonin kotiluolassa. Kyseessä oli samalla revanssi viikon FA Cup -matsista, jonka Wolves hävisi Southamptonille maalein 0-2.

Susien kausi on ollut tähän asti karvas pettymys. Iso merkitys on ollut ykköskärki Jimenezin pitkällä poissaololla. Viime viikkoina kurssi on alkanut kuitenkin kääntyä; Southampton-voitto edelsi tasuri Leicesteriä vastaan ja voitto Arsenalista.

Vierailija Leeds matkustaa otteluun sen sijaan häviö niskassaan. LUFC murskattiin hieman yllättäen Arsenalin toimesta maalein 2-4. Takaisin avaukseen palannut Aubameyang iski ottelussa kolme maalia. Tällä kertaa Leedsillä ei ollut ottelussa saumaa.

Ennen Arsenal-tappiota LUFC hoiteli rutiinilla heikon Crystal Palacen maalein 2-0. Leeds on edennyt viime viikot hyvin pitkälle samaa tahtia kuin koko kauden: 10 edellisen ottelun saldo on 5 voittoa ja 5 tappiota. Tulokset heittelevät hieman päivästä riippuen, mutta sijoitus keskikastissa on hieno suoritus.

Leeds on ollut koko kauden ajan yksi Valioliigan ilopillereistä. Sen otteluissa nähdään jatkuvasti maaleja kentän molemmissa päissä: 4/5, 6/8 ja 10/13 edellistä liigaottelua ovat yli 2,5 maalin. Wolves on myös viime kautta runsasmaalisempi, ja peräti 6/8 edellisestä liigapelistä on yli 2,5 maalia.

Me näemme ottelun selkeästi markkinoita runsasmaalisempana. Pelataan yli 2,5 maalia in 1,90 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58 %. Over-betsien lyöminen Leedsin peleihin on ollut tuottava taktiikka koko kauden.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *