SaiPa-HIFK O5.5

KERROIN

2.13
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan keskiviikkona kuuden ottelun kierros. Pelit vähenevät ja panokset kovenevat, tosin taulukon pohjilla olevilla joukkueilla ei ole enää juurikaan pelattavaa.

SaiPa-HIFK (klo 18:30)

Kotijoukkue SaiPa taisteli urheasti viime lauantaina ja kaatoi KalPan kotonaan 5-4. Tämä sinänsä arvokas voitto tuli valitettavasti monta viikkoa liian myöhään. SaiPan playoffs-haaveet kariutuivat viimeistään 5-2 vierastappiossa Ässiä vastaan (käytännössä jo aiemmin).

SaiPan pelityyli on muuttunut viime aikoina, kun panokset ovat hävinneet. Joukkue on alkanut hyökkäämään enemmän, mikä näkyy myös omassa päässä lukuisina päästettyinä maaleina. Samaan aikaan ykkösmaalivahti Westerholm on palannut parin nollapelin jälkeen omalle tasolleen.

HIFK:n kausi jatkuu runkosarjan jälkeen playoffseissa. Joutuuko joukkue ensin säälipleijareihin vai ei – se on vielä täysin auki. Stadilaiset eivät ole kestäneet keväällä KooKoon, Ilveksen ja Lukon tahdissa. Sijoitus on siis kuudes ja eroa HPK:hon on vain neljä pistettä.

Mielenkiintoista on se, että IFK:n peli kulkee (monen muun joukkueen tavoin) paremmin vieraissa kuin kotona. Joukkue voitti esimerkiksi Kärpät 1-5 vieraskentällä mutta hävisi heti perään kotona 1-4. HIFK:n ottelut ovat olleet varsin runsasmaalisia viime aikoina: alle viiteen maaliin on jääty vain kahdesti kahdeksan edellisen ottelun aikana.

Tämän matsin maaliodotus on varsin korkealla. SaiPan pelityylissä tapahtunut muutos yhdistettynä HIFK.n hyvään vieraspelaamiseen tarkoittaa todennäköisesti vauhdikasta ottelua. SaiPan kannattaa tässä vaiheessa ottaa riskejä, kun mitään hävittävää ei enää ole.

Betsaamme yli 5,5 maalia in 2,13 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 53%.

HPK-KooKoo (klo 18:30)

Kotijoukkue HPK on äitynyt kovaan iskuun kauden loppuhetkillä. Joukkue on nyt niin vahvassa vedossa, että sillä on mahdollisuudet nousta jopa HIFK:n ohi kuudenneksi. Takana on peräti viisi voittoa kuudesta edellisestä ottelusta.

Ritaripaitojen menestyksen salaisuutena on todella hyvin tiivistynyt puolustus, jonka viimeisenä lukkona on toiminut tolppien välissä Reijola. Kerho piti maanantaina TPS:n lähes täysin pois maalintekosektorilta. Tätä ennen joukkue nollasi Jukurit 1-0 ja kaatoi Ässät vieraissa 2-4.

Jos HPK:n puolustus on ollut hyvässä vedossa, niin KooKoon takalinjat ovat olleet täyttä timanttia. Vain Kärpät on päästänyt kouvolalaisia vähemmän maaleja tällä kaudella. Joukkue on pitänyt lukemattomia nollapelejä talven kuukausina.

Viime viikolla KooKoo kohtasi kärkiottelussa Lukon ja nappasi tästäkin pelistä 3-2 -voiton. Joukkue on päästänyt kahdeksaan edelliseen otteluun yhdeksän maalia eikä kertaakaan yli kahta yksittäisessä matsissa.

Tällä hetkellä KooKoon peliä hidastavat lukuisat loukkaantumiset. Hakulisen joutuminen lasarettiin loppukaudeksi sekä Mignoian ja Gallon poissaolot aiheuttavat ison loven hyökkäyspäähän. KooKoon oman pään peli on tästä huolimatta aivan sarjan kärkeä.

Tässä matsissa on kaikki edellytykset erittäin tarkkaan, tasaiseen ja vähämaaliseen otteluun. Betsaamme alle 4,5 maalia in 1,94 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *