BOS-EDM O5.5

KERROIN

1.82
0
pv
0
t
0
min
0
s

Boston suuntaa pohjoiseen Edmontonin vieraaksi ja havittelee neljättä perättäistä voittoaan. Bostoilla on yhdeksän voittoa kymmenestä pelistä ja vastaan asettuu toinen tosiaan toinen divisioonan kärkinimi. Edmontonilla on kasassa 2 tuplaveetä kaadettuaan Panthersin ja Canesin loukkaantumisista huolimatta. Hyvä kamppailu luvassa!

Edmontonille tuli jobinpostia, kun puolustaja Oscar Klefbom joutuu olemaan sivua parisen viikkoa olkapäävamman takia. Entuudestaan on ulkona Nygård, Russell, Kassian (pelikielto) ja Connor McDavid. Edmonton tarvitsee kynsin ja hampain pisteitä tästä pelistä, sillä Pacific divisioonassa joukkueet ovat parin pisteen päässä toisistaan. Draisaitl on viimeistään nyt osoittanut, että hän elää ja voi hyvin myös ilman McDavidia.

Suomalaisille ilonaihetta lienee luvassa, sillä tietojen mukaan Tuukka Rask aloittaa maalissa, mutta se ei vaikuta maalimääriin. Joukkueen kärkinimet tulevat myös tulikuumina otteluun. Ei nyt niin sanotusti jinxata mitään, mutta Edmontonin pelaajille on kovia match-upeja luvassa kotiedusta huolimatta. Ohut alakerta ei myöskään lisää luottoa, mutta joukkue on todella vaarallinen loukkaantuneenakin. Pidemmittä puheitta itse pelisuositukseen.

Nämä ottelut ovat tiukkoja vääntöjä ja osa markkinaa spekuloi vähämaalisuudella. Sehän kelpaa meille, sillä tällä hetkellä Boston on liekeissä ja Edmonton ei takuulla antaudu. Hätää tässä ei myöskään ole siitä, että kumpikaan tulee rotsi auki. Jos, Edmonton olisi täysikuntoinen niin ironisesti se saattaisi jopa vaikuttaa negatiivisesti maalimääriin ottelun tasapainon kannalta. Tyhjä maali ei toki ikinä tekisi pahaa tiukassa pelissä.

Otetaan siis toppia lapulle ja yli 5.5 maalia löytyy ilta 1.82 kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *