Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oulun rivi näyttää vaikealta pelattavalta. Vihjeriviin löytyy kaksi varmaa, ja muihin lähtöihin ripotellaan mukaan mahdollisia yllättäjiä. Viidennen kohteen Minto’s Don Juan nostetaan keulapsyykillä varmaksi kovassa lähdössä. Ruunan lähtönopeus riittänee nappaamaan keulat, kun muut nopeat avaajat arvottiin lähtemään Minto’s Don Juanin ulkopuolelta. Keulasta Minto’s Don Juan on ollut mainio ja uskomme sen vetävän tässäkin maaliin saakka. Toinen varma napataan päätöskohteen Troopers:ista. Hannu Torvisen ajokki pystyy tekemään omaa juoksuaankin, mutta nyt jopa keulapaikka voi olla tarjolla. Mikäli päätöskohteeseen haluaa enemmän merkkejä, kannattaa kiritykit Exuberance ja Kitzune G.G. huomioida ajoissa. Yllätyksen hakijoille Lastsundayinmay(2%) oli viimeksi hyvä kolmas lähdössä, jossa se juoksi rajussa ylisarjassa, kun vastassa oli jopa tuplasti sen voittosumman tienanneita. Nyt ”omiensa joukossa” tamman 2% on hurjasti alakanttiin!

Avauskohteen suosikki on aiheesta Minnie Windcape. Tamma on todennäköinen keulahevonen, eikä sen voiton mahdollisuudet mene, vaikka ei keulaan pääsisikään. Segredo Hanover on ollut kauden kolmeen starttiinsa hyvä. Ruuna voitti molemmat Suomen starttinsa ja kävi välillä Bodenissa tullen toiseksi. Yllättäjänä otetaan Mahatma Gee, joka haastoi 13.1. Minnie Windcapea ihan tosissaan, jääden niukasti toiseksi. Viime kerralla Oulussa ori laukkasi lähtöön pitkäksi ja lienee nyt sen takia ihan unohdettu (5%). Kyseessä ei ole mikään laukkuri, joten 5% on paljonkin alakanttiin pelattu. Toinen yllätys vihjeriviin otetaan Bean Dead Cert:istä (5%), joka sopivalla selkäjuoksulla lopettaa tosi lujaa.

Toisen lähdön Prince Palema voisi olla ihan hyvä varma valintakin. Vihjeriviin lähtö pelataan kuitenkin leveästi. Il Funny Li ja Q-Rex Oak avaavat lujaa ja saavat juoksupaikat vähintäänkin läheltä kärkeä. Donna Leonora on napannut kaksi tolppaa Teivosta hyvillä esityksillä. Yllätyksinä mukaan hyviltä paikoilta Gold Narva(4%) ja Edfromed (1%).

Kolmas lähtö on Stayer Cupin karsinta, jossa matkaan lähdetään neljältä eri paalulta. Perusmatkan turvin muilta karkuun yrittää Laurila’s Haldir joka on kohonnut lähdön pelisuosikiksi. 20m karsinasta kovin lienee Irvin Star jolla kauden avaus Ruotsin puolella päättyi kakkossijaan. Yllättäjänä mukaan 40m pakilta Exploding Anna (2%), joka on sijoittunut kauden molemmissa starteissaan kolmen sakkiin. 60m pakilta Twinquit ja Samaras K.M.E. ovat perusmerkkejä.

Neljännessä kohteessa Joriini jaksaa kiertää ja tehtävä näyttää sopivalta. Haukeli Expressen voitti saman porukan tammikuun lopussa keulasta. Koskelan Akseli pystyy riuhtaisemaan lopun kovaa, varsinkin jos saisi esimerkiksi Joriinilta vetoapua kirilenkillä.

Kuudes kohde selvitetään kolmella merkillä. Virin Urho kiertää ehjällä juoksulla tässä korkealle. Tähtitie on epävarma, mutta menestyy aina ravatessaan. Samat sanat pätevät Valtoriin, jolla viimeksi ravi maistui ja heti kilahti voitto tilille.

Lähtö1: 5,6,7,10

Lähtö2: 1,2,3,4,6,10

Lähtö3: 1,4,13,14,15

Lähtö4: 3,7,9

Lähtö5: 3

Lähtö6: 14,15,16

Lähtö7: 3 Vihjerivin hinta: 54e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *