Ilves (1X2)

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ilves ja SaiPa pelaavat tiistaina ratkaisevan ottelun paikasta kahdeksan parhaan joukkoon.

Ilves lähti ensimmäiseen osaotteluun kovin varovaisella taktiikalla. Joukkue ei karvannut korkealta, vaan vetäytyi keskialueen ohjauspeliin. Tätä jatkui kaksi erää, ja SaiPa on vahvimmillaan juuri tämän kaltaisessa ottelussa.

SaiPa hyödynsi onnekkaan pompun jälkeisen paikan ja niittasi 0-1, ja tämän jälkeen Ilveksen keskialueen virhe johti myös 2-1 hyökkäykseen, jonka Nikko viimeisteli puolityhjään maaliin. 0-3 oli myös erittäin lähellä Santeri Virtasen päästyä lähietäisyydeltä laukomaan puolityhjään maaliin – laukaus kuitenkin epäonnistui ja suuntautui päin Ilves-maalivahtia.

Kolmas erä Tampereella antoi täysin uuden suunnan tälle sarjalle. Ilves nosti karvaustaan ja sai vahvalla liikkeellään SaiPan luopumaan kiekosta välillä todella helposti. Tamperelaiset pystyivät myös riistämään kiekkoja vaarallisilla sektoreilla. Kolmas erä oli kokonaisuudessaan täysin Ilveksen hallintaa. Kello pelasti SaiPan jatkoajalle, jossa kiekko tällä kertaa pomppi kotijoukkueelle.

SaiPan läpi kauden olleet ongelmat eivät ole poistuneet mihinkään. Joukkue on selvästi Ilvestä perässä kaksinkamppailuissa ja ylipäätään liikkeessä. Tuntuu, että SaiPa on jatkuvasti askeleen perässä. Joukkueen peli on enemmän selviytymistaistelua sen sijaan, että se itse pystyisi luomaan tilanteita.

Toinen ottelu oli pääsääntöisesti lievää Ilves-hallintaa, mutta Tuohimaa piti joukkuetta pystyssä vahvoilla otteillaan.

Ilves näyttää fyysisesti selvästi vahvemmalta, ja tupsukorvat tuskin lähtevät samalla taktiikalla kuin ensimmäisen ottelun alkuun. Peruuttelulla Ilveksen vahvuudet jäävät pahasti piiloon. Uskomme tamperelaisten menevän otteluparista jatkoon jo varsinaisella peliajalla, ja in kerroin 2,00 kattaa hyvin riskin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!