Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jouensun kierokselle lähdetään kahdella varmalla, joissa molemmissa uskomme kokomatkan johtoon. Neljäs lähtö ratkeaa kiihdytyksessä. Jos lujaa avaava Slippery Runway torjuu ulko puolelta lähtevät hevoset, ei siitä maililla tulee kukaan ohi. Valmentaja-ohjastaja Janita Antti-Roiko oli ainakin luottavainen ja ilmoitti, että keulasta ajetaan. Kuudennessa kohteessa Deangelo voitti rata-arvonnan ja sille lienee keulapaikka tarjolla, vaikka myrkyn nopea Roberto Diver olisikin ensimetreillä nopein. Deangelo voitti Turussa kovan lähdön kuolemanpaikalta, eikä Ari Moilasen tarvinnut oikein edes käskeä ruunaa.

Avauskohteeseen pelataan perusmatkan Vesuvio Wise L. Varmistukseksi kelpaa vain kovat takamatkalaiset. Hopesteponalego on ollut hyvä ja kehittää selästä tosi kovan kirin. Farzad Boko on juossut alkuvuoden aivan maamme huppuja vastaan, ja taulusta löytyy silti pari kakkostakin. Martin de Bos:in luokka on tiedossa, mutta Debyytti Kuopiossa meni mönkään, kun ori laukkasi jo lähtöön pitkäksi.

Toinen kohde koitetaan selvittää viidellä merkillä. Perusmatkan Villilempi on todennäköinen keulahevonen ja siitä ihan mahdollinen menestyjä. Rauha-Estelle koittaa ari Moilasen naruttelemana varmaankin pudottaa sen selkään, mistä Joensuun pitkällä loppusuoralla voisi saada mahdollisuuden. 20m pakilta Walene on ihan kyvykäs, mutta laukat vaivaavat. Peräti 60m pakilta mukaan Alpertto ja Tähtitie (2%). Luvassa lienee paljon laukkoja, joten pitkältä takamatkalta ei ehkä sittenkään jää niin paljoa kierrettävää.

Kolmannessa kohteessa Muska lähtee vetämään joukkoa ja on ollut keulasta tosi hyvä. La Donna Perfetta pystyy kirimään korkealle, mikäli huumori riittää tällä kertaa. Vihjerivi kahdella merkillä, mutta lapulle kannattaa harkita ainakin Minnie Windcapea (2%) sekä kolme voittoa putkeen napannutta Sunrise Valkyriaa, jolle tosin sarja ei nyt ihan istu.

Viides kohde yritetään selvittää kolmella merkillä. Vennelmon Varma voi olla lähdöstä nopein ja olisi keulasta paha lyötävä. Takaa lähtevät kuitenkin Valtroks ja Myrskyri, jotka kyllä kääntävät kentän, mikäli Vennelmon Varmalla on vielä kankeutta tauon jälkeen.

Päätöskohteeseen Revitetään kuusi merkkiä. Koskelan Akseli ja Caijus(3%) lataavat varmasti lähtöön ja saavat hyvät asetelmat. Nylandin kunto on ollut rautaa jo pitkään. Kartier on noussut ryminällä avoimeen luokkaan ja ollut voitoissaan uskomattoman sinnikäs. Monesti Kartier on jo kerran näyttänyt lyödyltä, mutta niin vain noussut voittoon. Ikäluokkatähti Stallone palaa tauolta, mutta otetaan se heti lapulle. Vixeli sai Kuopiossa startin alle ja otetaan se huonolta paikaltakin mukaan.

Lähtö1: 4,10,12,14

Lähtö2: 2,3,5,14,15

Lähtö3: 1,5

Lähtö4: 1

Lähtö5: 3,9,10

Lähtö6: 2

Lähtö7: 1,3,4,5,6,8 Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *