Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierros pelataan yhdellä varmalla. Kolmannen kohteen Dream Candy on ollut taukonsa jälkeen mykistävän hyvä. Turussa ja Vermossa se nappasi leikitellen keulat ja johti lähdöstä maaliin letkeällä tyylillä. 2-Radalta se pääsee nytkin keulaan, eikä siitä kukaan ohi tule, jos se on samanlainen kuin aiemmissa starteissaan. Suurempiin systeemeihin varmistukseksi O.P.Roc, jolta riisutaan takakengät tähän starttiin.

Avauskohde pelataan läpi, kun viivalla on 7 valjakkoa. Rohkeimmille varmaksi voisi harkita Utamaro Kemp:ia, joka osaa voittaa monenlaisilla juoksuilla. Ivory Susanne voitti Jokimaalla keulasta suoraan tauolta ja voi parantaa vieläkin. Kaikki seitsemän valjakkoa lapulle.

Toinen kohde on Monte lähtö. Target Kronos on pelattu suursuosikiksi, mutta haetaan tähän yllätystä. Gambling Face otti viimeksi selvän voiton, ja on ykköshaastaja. Samassa lähdössä toiseksi tullut Pharaon Face(1%) teki myös hyvän esityksen, vaikka puutui hieman lopussa. Nyt matka on 500m lyhyempi, joten terävyyttä pitäisi olla lopussakin. Mukaan vielä Van Kronos, sekä kova luokkainen Janis Joplin Boko.

Neljäs kohde yritetään selvittää kolmella merkillä. Williamsburg palasi Teivoon tauolta ja voitti heti helpon näköisesti. Let Her Go on sijoittunut kolmen sakkiin neljässä edellisessään, napaten pari voittoakin. Ykkösradalta se saa hyvän reissun kärjen tuntumassa. Ehkä koko kierroksen maistuvin merkki on Over My Shoulder (8%). Sillä on startti alla tauon jälkeen ja kun muistetaan sen viimevuoden juoksuja, ei sitä voi jättää pelaamatta.

Viidennessä kohteessa Nemea Kaka hallitsi tauosta huolimatta keulasta maaliin saakka. Se pystynee voltin ykköseltä pitämään keulat nytkin. Tähän starttiin siltä riisutaan kaikki kengät. Roseland oli Jokimaalla niin ylivoimainen keulasta, että se kuuluu nytkin joka lapulle. Otetaan lapulle mukaan vielä takamatkan Goodygoodytwoshoes, joka palaa tauolta. Parhaimmillaan nopea tamma tykittää tässä korkealle, mutta kunnosta ei ole takeita, kun se on juossut viimeksi Marraskuussa.

Päätöskohde pelataan kahdella merkillä. Kesäkeleillä Humu-Liisa ja Tututks pystyvät vetämään perusmatkan niin kovaa läpi, ettei takahevosten tehtävä ole helppo. Kaksikko erottuu melko selvästi muista. Mikäli niihin ei luota, kannattaa laitta paljon merkkejä, ellei lyö lähtöä jopa läpi.

Lähtö1: 1,2,3,4,5,6,7

Lähtö2: 1,3,4,6,8

Lähtö3: 2

Lähtö4: 1,2,4

Lähtö5: 1,3,7

Lähtö6: 1,3 Vihjerivin hinta: 63e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *