Suomi -3.5 hcp

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisoissa on pelattu hieman maasta riippuen 5-6 kierrosta. Lohkovaiheessa riittää jännättävää loppuhetkille saakka, sillä molemmat lohkot ovat yhä täysin auki. Suomen joukkuetta pidettiin ennakkoon poikkeuksellisen heikkona, mutta Leijonat johtavat A-lohkoa viiden kierroksen jälkeen. Nyt vastaan asettuva Ranska pitäisi olla jälleen vain suupala.

Ranskan esitykset eivät ole olleet tähän asti yllätys, sillä joukkue on kaukana parhaista vuosistaan. Materiaali on todella kapea, ja kärjen takana taso ei vaan yksinkertaisesti riitä. Ranska on hävinnyt odotetusti lohkon koville joukkueille (USA, Kanada, Slovakia) sekä Saksalle. Ainoa piste on tähän asti jatkoaikatappiosta Tanskaa vastaan.

Suomi aloitti kisat kohtaamalla kaikki lohkon kovimmat vastustajat. Sen jälkeen Leijonat ovat hoidelleet Tanskan (3-1) ja Ison-Britannian (5-0) rutiinisuorituksilla. Vakuuttavaa turnausta pelannut Suomi koki pienen takaiskun, kun pirteästi esiintynyt KalPan keskushyökkääjä Luostarinen joutui jättämään kisat kesken.

Suomen kohdalla ainoa isompi huolenaihe on se, löytyykö joukkueesta riittävästi maalintekovoimaa pelien kovetetessa playoffs-vaiheessa.

Ranskalla on heppoisen materiaalin lisäksi paljon ongelmia oman pelinsä kanssa – joukkue näyttää huolestuttavan epäorganisoidulta. Mikäli Ranska ei ole löytänyt yhteistä säveltä ja jatkaa sekoiluaan kuten tähänkin asti, se se tulee olemaan helppo suupala Leijonille.

Otetaan kantaa pahojen peliillisten ongelmien kanssa kamppailevaa Ranskaa vastaan. Lapulle siis Suomi -3,5 maalin tasoituksella ilta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!