Argentiina-Paraguay O3.0

KERROIN

2.6
0
pv
0
t
0
min
0
s

Copa American lohkovaiheen toinen kierros on täydessä vauhdissa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Toipuuko Leo Messin johtama Argentiina avausottelun tappiosta?

Kolumbia-Qatar (torstai, klo 00:30)

Kolumbia aloitti Copa American vihjeemme mukaisesti ja voitti mestarisuosikki Argentiinan maalein 0-2. Ottelu oli kokonaisuutena varsin tasainen, ja molemmilla joukkueilla oli omat hyvät hetkensä.

Kolumbian kannalta kriittiset hetket olivat toisen jakson alussa, jolloin Argentiina vei ottelua väkevästi. Joukkue pysyi kuitenkin riittävän tiiviinä ja ratkaisi ottelun 71. minuutilla Roger Martinezin maalilla. Duvan Zapata iski vielä toisen maalin ottelun loppuminuuteilla.

Qatar aloitti turnauksen todella lupaavasti 2-2 -tasapelillä Paraguayta vastaan. Joukkue joutui heti ottelun alussa maalin tappiolle, sillä Paraguay sai rangaistuspotkun jo 4. peliminuutin jälkeen. Qatar toipui salama-alusta varsin hyvin, ja joukkueella oli paikat tulla tasoihin ennen taukoa.

Paraguay lisäsi johdon kahteen maaliin heti toisella jaksolla, mutta Qatar kiri loistavasti tasoihin tästä huolimatta. Joukkue sai siten palkinnon erinomaisesta suorituksestaan. Vihjasimme matsiin yli 2,5 maalin tulosta, ja Qatar vaikutti avauspelin perusteella varsin runsasmaaliselta.

Kolumbian ja Qatarin ottelu on hinnoiteltu tässä vaiheessa erittäin hyvin. Vedonlyöntimarkkina on saanut sekä tasoitusvedot että maalimäärät kohdalleen. Emme suosittele otteluun vetoja.

Argentiina-Paraguay (torstai, klo 03:30)

Argentiinan turnaus alkoi murheellisesti Kolumbiaa vastaan. Kyseessä oli ennakkoon kärkikamppailu lohkon herruudesta, mutta Leo Messin johtamat joukot epäonnistuivat taas arvokisoissa.

Vihjasimme postituslistalle lähetetyssä kisaennakossa sekä ottelun pelivihjeessä pelaamaan Kolumbian puolesta (ja Kolumbian lohkovoittoa), ja tämä näkemys palkittiin heti. On kuitenkin sanottava, että Argentiina näytti vahvalta 0-0:ssa ja mm. Messillä oli paikka tehdä maali.

Heikko avausottelun tulos lisää paineita Argentiinan leirissä, mutta jatkopaikka on vielä täysin joukkueen omissa käsissä. Voitot jäljellä olevista otteluista vievät Argentiinan lohkon kakkoseksi.

Paraguayn tilanne on sen sijaan haastava. Joukkue kohtasi avauskierroksella lohkon jumboksi veikatun Qatarin ja menetti 2-0 johtoaseman ottelun lopussa. Paraguay aloitti matsin vahvasti, mutta kokonaisuutena ei ollut juuri Qataria parempi joukkue.

Avausottelu antoi myös vahvistusta sille näkemykselle, että Paraguay ei ole missään nimessä aiempien vuosien tasoinen joukkue puolustussuuntaan.

Argentiinan ja Paraguayn kohtaaminen on tärkeä ottelu molemmille. Argentiina saa todennäköisesti jatkopaikan myös saldolla 1-1-1, eli tasapeli tästä ja parin maalin voitto Qatarista riittänee. Maa tarvitsee kuitenkin kasvojenkohotuksen, ja se lähtee varmasti hakemaan maaleja ja itseluottamusta.

Paraguay on sen sijaan suurissa ongelmissa tasapelillä. Se kohtaa lohkon viimeisellä kierroksella Kolumbian, josta voiton ottaminen on vieläkin vaikeampaa. On kuitenkin selvää, että Paraguay ei lähde hakemaan riskillä voittoa ottelun lopussa vaan jättää ennemmin ratkaisun päätöskierrokselle.

Tämäkin ottelu on hinnoiteltu varsin hyvin, eikä markkinoilta löydy suuria peli-ideoita. Tarjolla on pientä valueta totals-betseistä. Haetaan riskillä aasialainen yli 3,0 maalia in 2,60 kertoimela. Todennäköisesti ottelu repeää reilusti, jos Argentiina saa maalihanat auki heti alussa. Panostaso pidetään kuitenkin normaalia pienempänä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *