Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kouvolan ravit huipentaa avoin Kymi Grand Prix-lähtö, jossa voittajaa odottaa 100 000e palkinto. Kansainvälisiä huippuja vsataan Suomen suurin toivo on Iikka Nurmosen Next Direction. Seiska-radaltakin Next Direction räväyttää kiihdytyksessä keulaan ja vetää siittä pitkään. Ruotsalainen Aetos Kronos yrittää pitää ykkösradalta keulan selän. Ranskan Delia du Pommereux hävisi rata-arvonnan, mutta kuuluu silti lapulle. Toinen kova Ranskalainen Ce Bello Romain on perusmerkkejä hyvältä lähtöpaikalta. Yllättäjänä mukaan Tanskalainen Valokaja Hindö 3%.

Kierros pelataan kahdella varmalla. Kolmannnen lähdön Ranskalainen Billie de Montfort olisi voitu ilmoittaa myös Kymi Grand Prixiin, mutta nyt se kilpailee tammalähdössä. Huipputamma kellotti toukokuun lopussa Solvallassa mailin 09,5a. Eipä taida muilla olla juuri palaa.

Toinen varma on päätöskohteen väkivahva Don Williams. 3100m matkalla voimat pääsevät oikeuksiinsa. Toissa keskiviikkona Don Williams karkasi samalla matkalla oikein helpon näköiseen voittoon.

Avauskohteen ykkösmerkki on Skyfall Shine. Marschall Match kuuluu myös joka lapulle keulapsyykillä. Borin T.N. yrittää Marschall Matchin selkään ja on siitä peliprosenttejaan(4,5) vaarallisempi. Ranskalainen Girolamo on perusmerkki.

Toinen lähtö kaipaa runsasta rastitusta. Maurizo on keskiviikon Vermon näytöillä ykkösmerkki. Perusmatkalta Briljantti Buugi ja Viesmanni yrittävät muilta karkuun. Hiipeli 7% ja Nevan Majuri 7% ovat edullisia merkkejä. Sipisee pääsee kahdelta takamatkalta parhaiten liikkeelle. Qepe Pointti vielä mukaan, vaikka laukkariski on suuri.

Neljäs lähtö lienee taas An-Dorran ja Magical Princessin kaksintaistelu. Tällä kertaa An-Dorra voitti rata-arvonnassa paikan Magical Princessin sisäpuolelta ja on siitä paha lyötävä. Pelataan näillä kahdella.

Kuudes kohde on yllätysherkkä, koska kaikki parhaat hevoset ovat kovin laukkaherkkiä. Vihjerivi pelataan kolmella merkillä, mutta valjakoita kannattaa rustailla niin paljon kuin kukkaro kestää. Kujanpään Jyräys sujahtaa ravatessaan keulaan ja olisi siitä lähellä. Vixeli on lähdön parhaimmistoa. Nyland menestyy heti, kun pysyy ravilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *