Roma-Inter O3.0

KERROIN

1.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian Serie A:ssa pelataan kauden 34. kierrosta. Saapasmaan futis on siis muita huippusarjoja perässä, eli kaudesta on jäljellä vielä viisi kierrosta. Me poimimme kupongille kaksi matsia, josta löytyy motivoituneita joukkueita.

Genoa-Lecce (klo 20:30)

Kotijoukkue Genoan vaikea kausi jatkui viikolla Torinon vieraana. Genovalaiset hävisivät ottelun pystyyn maalein 0-3. Tämä tappio pitää joukkueen tiiviisti mukana putoamiskamppailussa, missä joukkue on toki totuttu viime vuosina näkemään.

Genoa ei ole ollut erityisen vaarallinen edes kotiotteluissaan. Takana on kyllä 2-0 voitto SPAL:ista, mutta sitä ennen Genoa hävisi neljä matsia putkeen kotikentällään. Joukkueen kiinnostavin trendi on kuitenkin maalimäärissä: peräti 9/10 edellisestä liigaottelusta on yli 2,5 maalin tuloksia.

Vierailija Lecce on yksi kauden sarjanousijoista. Joukkueelta ei ennakkoon odotettu ihmeitä, ja 18. sija onkin hyvin pitkälle sen tason mukainen suoritus. Lecce on kuitenkin hyvin mukana taistelussa, sillä Genoa on sen yläpuolella vain pisteen päässä.

Vihjasimme Lecceä viikkokierroksella Fiorentinan isäntänä, mutta joukkue romahti 1-3 kotitappioon. Tämä oli kova isku erinomaisen Lazio-voiton ja Cagliari-ottelun jälkeen. Nyt joukkueella on hyvä sauma palata takaisin raiteille tässä tärkeässä matsissa.

Jos Genoa on runsasmaalinen, niin samaa voidaan sanoa Leccestä. Vierasjoukkue pelasi 11 yli 2,5 maalin tulosta putkeen ennen 0-0 tasapeliä Cagliarin vieraana. Tuossakin ottelussa oli paikkoja helposti 3-4 maaliin, mutta molempien hyökkääjät olivat tuhlaustuulella.

Ottelun maaliodotus on todella korkealla, kun kaksi runsasmaalista joukkuetta jahtaa tärkeitä pisteitä. Betsaamme aasialaisen yli 3,0 maalia in 2,03 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%. Alle kolmen maalin tulos tuntuu ennakkoon erittäin epätodennäköiseltä.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Roma-Inter (klo 22:45)

Sunnuntain odotetuin ottelu on kiistatta AS Roman sekä Interin kohtaaminen. Vastakkain on kaksi Serie A:n jättiläistä, joiden väliset ottelut ovat usein todella tapahtumarikkaita.

Kotijoukkue AS Roma tulee otteluun hyvässä iskussa. Takana on kolme voittoa todella vahvoilla esityksillä. Viikolla ASR kaatoi Veronan 2-1, ja tätä edelsi voitot Bresciasta 0-3 sekä Parmasta 2-1. Vaikka vastustajat olivat selkeästi heikompia, Roman esitykset ovat vakuuttaneet xG:n valossa.

Voitoista huolimatta, roomalaisten kausi on mennyt pilalle jo kauan sitten. Mestaruustaisteluun ei joukkueella ole asiaa, mutta europaikat ovat toki edelleen kiikarissa. Motivaatiota ei näihin huippuotteluihin tarvitse toki erikseen kaivaa.

Vierailija Interillä on myös takana pari vakuuttavaa pistepottia. Joukkue kaatoi SPALin viikolla 0-4, jota edelsi rutiinivoitto Torinosta maalein 3-1. Myös Inter on ollut xG:n valossa erittäin vahva näissä otteluissa ja luonut paljon maaliodottamaa.

Inter näytti jo pudonneen mestaruuskamppailusta heinäkuun alussa, jolloin joukkue hukkasi tärkeitä pisteitä Bologna-tappioon sekä Hellas Veronan vieraana (tasapeli). Juventuksen kompuroidessa sarjan kärkitaistelu on kuitenkin avautunut uudelleen, joten Inter hakee nyt ahnaasti kolmea pistettä.

Molemmat joukkueet kuuluvat maalimääriltään liigan kärkeen. Interin maalikeskiarvo 3,21 per ottelu on sarjan 4. korkein, ja AS Roma tulee heti perässä 3,18 keskiarvollaan. Molempien hyökkäyspää on osoittanut myös terävyyttä viime otteluissa, ja Interin kolmen pisteen ”pakko” pitää pelin varmasti avoimena.

Betsataan in aasialainen yli 3,0 maalia 1,90 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 59%. Saat tällä pelimuodolla (samoin kuin yllä olevassa kohteessa) rahasi takaisin tasan kolmen maalin tuloksella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *