Washington

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Pittsburgh Pirates-Washington Nationals (02:05)

Taistelu National Leaguen Wild Card paikoista (2 kpl) käy kiihkeänä tähän aikaan vuodesta. Ainakin seitsemän joukkueen mahdollisuuksia päästä pelaamaan paikasta pudotuspeleissä voidaan pitää realistisina. Washington Nationals kohtaa Pittsburgh Piratesin maanantai illan (paikallista aikaa) ottelussa Pittsburghissa. Washingtonille, joka on tällä hetkellä kiinni Wild Card paikassa, jokainen ottelu loppukaudella on merkittävä, kun taas Pittsburgh laskettelee loppukauden ilman sen suurempaa panosta otteluissaan.

Lähtökohdat otteluun ovat siis selkeät ja ainakin motivaatioetu on Washingtonilla. Baseballin kaltaisessa lajissa motivaatio näkyy todennäköisimmin keskittymisen kautta, joka mahdollisesti on heikompaa ainakin niillä pelaajilla joilla ei ole sopimus katkolla. Tosin myös pelaaminen ilman paineita voi näkyä rennompana tekemisensä, mikä voi joillekin olla positiivinen asia. Motivaatioetua on siis vaikea arvioida.

Nationalsin syötön aloittaa Joe Ross jolle kausi on ollut vaikea. Tosin kolme edellistä ottelua on sujunut varsin mallikkaasti. Piratesin syöttäjän Trevor Williamsin kausi on myös sujunut odotuksia heikommin ja hänen kolme edellistä aloittamaansa ottelua ovat heikentäneet hänen kauden tilastojaan. Sisäpelissä etu on selkeästi Washingtonilla, jonka kokoonpanosta on tällä kaudella löytynyt tasaisemmin suorituskykyä kuin Piratesilta.

Pelataan Washington ilta kertoimella 1,80 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *