Atlanta-Philadelphia U8,5

KERROIN

1.88
0
pv
0
t
0
min
0
s

Atlanta Braves-Philadelphia Phillies (19:10)

Atlanta Bravesin kausi on ollut erittäin onnistunut. Joukkue on varmistanut paikan pudotuspeleissä ja johtaa divisioonaansa kymmenen voiton erolla Washington Nationalsiin nähden. Päivän ottelun (paikallista aikaa) vierailija Philadelphia Philliesin kausi taas on sujunut suunnilleen odotusten mukaisesti, vaikka joukkueen sisällä varmasti haaveiltiin pudotuspeleistä. Niihin pääseminen on toki vielä mahdollista, mutta se vaatii joukkueelta täydellistä loppukautta ja muiden joukkueiden apua.

Molemmat joukkueet aloittavat ottelun parhailla syöttäjillään kun Atlanta laittaa kummulle rookie Mike Sorokan ja Philadelphia Aaron Nolan. Varsinkin Sorokan kausi on ollut erinomainen ja hän onkin varteenotettava kandidaatti vuoden tulokkaaksi. Myös Nolan kausi on ollut varsin hyvä ja hänen tekemistään on leimannut tasainen suorittaminen.

Koska molemmat aloitussyöttäjät kuuluvat sarjan parhaimmistoon ja molempien joukkueiden vaihtosyöttäjäarsenaali on suunnilleen sarjan keskitasoa, voidaan mielestämme ottelussa odottaa nähtävän keskimääräistä vähemmän juoksuja. Markkina on suurilta osin tämän huomioinut, mutta silti tarjolla olevassa linjassa 8,5 juoksua on mielestämme ainakin 0,5 juoksua liikaa.

Pelataan Atlanta Braves-Philadelphia Phillies Alle 8,5 juoksua ilta kertoimella 1,88 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *