Pelivihje,Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vuoden ensimmäinen Superlauantai juostaan tiuhaan tahtiin Mikkelissä ja Porissa. 7-oikein tulosten kesken jaetaan 200 000e bonusrahaa, joten leveitä rivejä sisään.

Vihjerivi pelataan kolmella varmalla, joka mahdollistaa yllätyshakuja muutamaan lähtöön. Ensimmäinen varma on viime lauantainakin varmaksi napattu MAS Champ. Antti Ojanperän ruuna starttaa jälleen nappisarjassa ja on kierroksen todennäköisin voittaja. Toinen varma on kuudennen kohteen Cameron Evo. Cameron Evolla on pienet mahdollisuudet pitää starttiraketti Lexus Dream ulkopuolellaan, eikä peli ole menetetty vaikka ei tässä onnistuisikaan. 29% pelattuna Cameron Evo on oikein maistuva varma. Kolmas varma on päätöskohteen Com Milton, joka voittanee tämän porukan myös johtavan rinnalta.

Ensimmäiseen lähtöön revitetään 6 valjakkoa. Radoilta 1-4 avataan lujaa keulapaikka mielessä ja nämä kaikki ovat mahdollisia menestyjiä. Mikäli kiihdytys venyy, on takarivin huippukuntoinen Whogonow vahvoilla maalisuoralla. Aivan tykkimerkkinä lapulle mukaan Adrienne’s Ami 1,8%, joka oli elukuun lopussa oikein hyvä voittaja Kaustisella.

Kolmannen kohteen Pertturi varmistetaan Lissun Eerikillä, nopealla Faste Vikingillä ja nappireissun saavalla Vapperilla 6,3%.

Neljäntenä lähtönä juostava Tammalähtö on erittäin vaikea veikata. Matalan sarjan Tammalähdöissä usein tulee yllätyksiä, joten haetaan niitä tähän. Beach Girl ja Je Suis Justine jakavat kaksin liki 70% pelistä, joka on kyllä liikaa. Radat 1 ja 3-6 ovat kaikki alle 6% pelattuja ja otetaan kaikki lapulle. Mukaan vielä Oulussa keulasta hieman pehmeästi esiintynyt, mutta voitokas Pitch Perfect.

Viidennestä kohteesta jäi pois suosikki Amazing Warrior, joten ykkösmerkiksi nousee Tanpopo. Lapulle otetaan myös toinen kova Effronte Photo, sekä kaksi jättiyllätystä. Phantom Smith 1,4% saa kakkosradalta väkisinkin hyvän reissun. Jos Vie De Dream 1,5% saa sopivasti selkiä eteensä kirivaiheessa, on se ihan mahdollinen menestyjä.

Lähtö1: 1,2,3,4,7,9

Lähtö2: 3

Lähtö3: 2,4,5,6

Lähtö4: 1,2,3,4,5,6,7,12

Lähtö5: 2,7,8,12

Lähtö6: 2

Lähtö7: 5. Vihjerivin hinta: 38,40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

One thought on “19.9. Ravit:Toto-75 Mikkeli/Pori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *