KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 19.9

TPS – KooVee

Salibnadyliigassa pelataan tänään yksi kamppailu, kun Turun Palloseura isännöi Kupittaalla Tampereen KooVeeta. Peli käyntiin klo 18.30.

Kärkikahinoihin arvioitu Tepsi avasi kautensa viime sunnuntaina kukistaen Lasbin varsin kevyesti vieraissa luvuin 3-9. Turkulaiset olivat selkeästi lahtelaisia edellä pelin jokaisella osa-alueella eikä Jukka Ruotsalaisen ryhmän tarvinnut aivan kaikkea kentälle jättää. Tehoja löytyi jokaisesta kentästä ja etenkin nuori kakkosvitja Eero Jalon (3+0) johdolla oli pirteällä pelipäällä. Puolustus oli totutun rautainen ja maalilla Pyry Luukkonen jatkoi varmoja otteitaan. Kauden kotiavaukseen Palloseura pääsee ilman suurempia poissaoloja, joskin maalinsuulla vartioi kakkoskassari Olli Kuisma.

KooVee aloitti kautensa tappiolla Steelersin ryöstäessä pisteet Hämeenlinnaan selkein 2-6 lukemin. Lopputulos hiukan mairittelee, sillä itse pelissä KooVee oli varsin hyvin mukana ja paikkapaikoin jopa hallitsi kenttätapahtumia. Tamperelaisilta puuttuu tehot hyökkäyksestä eikä joukkue saanut heikkoa Steelers-puolusta vastaankaan yhtäkään 5 vs 5 maalia vaan osumat syntyivät ylivoimalla ja rankkarista. Maalilla Tomi Aaltonen pelasi kelpo ottelun ja miehen tulee tänäänkin venyä parhaimpaansa mikäli pisteitä mielitään napata Tampereelle mukaan.

Tps on ansaitusti otteluun jättisuosikki ja kotijoukkueen kertoimet onkin jo painettu aivan pohjaan. Sen sijaan etua löytyy maalimääristä. Lasbia vastaan Tps nakutti yhdeksän maalia, joista kuitenkin kaksi iskettiin tyhjään maaliin ja pari osumaa voidaan huoletta merkata maalivahti Kettusen piikkiin. Palloseura on papereisamme edelleen selvä ”under-joukkue” eikä matalalta karvaava KooVeekaan montaa ilmaista maalipaikkaa tänään tarjoa. Puolustus turkulaisilla toimii, joten köykäinen Kooveehyökkäys tuskin montaa maalia pääsee Kupittaalla tuulettamaan. Totals-linja harvemmin Tepsin peleissä on 11,5 maalin tasolla ja tänään sen alle jäädään selkeästi yli 58% todennäköisyydellä.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 19.9

TPS-KooVee

alle 11,5 maalia @1,73 panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!