Wycombe

KERROIN

6.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Valioliigassa käynnistyy viikonloppuna kauden toinen kierros. Nyt myös avauskierroksella levänneet Manchester United sekä Manchester City avaavat kautensa. Kupongin päätöskohteena on viime viikon tapaan Ykkösliigan ottelu.

Jokaisen kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Arsenal-West Ham (60-21-19)

Arsenal aloitti kauden vakuuttavalla 0-3 -voitolla Fulhamista Lontoon paikallispelissä. Verkkoa venyttänyt ykköskärki Aubameyang ei ole hukannut maalivainuaan kesän aikana, ja Chelseasta saapunut Willian keräsi peräti kolme syöttöpistettä. West Ham hävisi epäonnisesti Newcastlelle. Hammers loi paremmat paikat ja sai pallon rimaan pariin otteeseen, mutta tuloksena oli silti 0-2 -tappio. Viikolla West Hamin rotaatiomiehet kaatoivat Charltonin Liigacupissa helposti 3-0. Arsenalin suosikkiasemaa on liioiteltu rajusti Vakiossa. Ohipeli ei sentään maistu, mutta X ja 2 tarjoavat todella hyvän valuen. Laitetaan ykköskohde heti umpeen.

2: Manchester United-Crystal Palace (76-16-8)

Manchester United oli viikko sitten lepovuorossa, joten joukkue nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa kesän jälkeen. Odotamme Unitedilta vahvaa suoritusta tämän kauden Valioliigassa ja jopa Liverpoolin haastamista kakkospaikasta. Crystal Palace otti onnekkaan 1-0 -voiton Southamptonista – kiitos maalivahti Guaitan pelastusten. Viikolla se putosi Bournemouthia vastaan Liigacupissa rangaistuspotkuilla (0-0 FT). Manchester United voittaa matsin noin kolme kertaa neljästä ja kelpaa hyvin varmaksi. Red Devils on ollut myös historiallisesti todella ikävä vastus Palacelle, joka on voittanut vain yhden joukkueiden 27 edellisestä kohtaamisesta.

3: Leeds-Fulham (54-25-21)

Leeds esiintyi sarja-avauksessaan urheasti Liverpoolin vieraana. Marcelo Bielsan miehistö oli vain minuuttien päässä tasapelistä Anfieldilla, mutta taipui lopulta Salahin viime hetkien rankkarimaaliin. Fulham hävisi puolestaan ansaitusti Arsenalille 0-3. Mökkiläisten avauspeli ei vakuuttanut, mutta Liigacupista saatiin sentään lohtua 0-1 -voitolla Ipwichistä. Arsenal-ottelussa penkiltä tullut Mitrovic sai tärkeää pelituntumaa ja iski myös Fulhamin ainoan maalin. Leeds on joukkueista parempi, mutta ei kyllä paljon yli 50 prosentin suosikki tyhjällä stadionilla. Pelikansa on liioitellut selvästi sarjanousijoiden tasoeroa. X2 sopii pienelle budjetille, mutta kupongilla on niin paljon hyviä varmoja, että rahaa pitäisi löytyä useimmilla veikkaajilla myös 1X2 -vaihtoehtoon.

4: Norwich-Preston (59-23-18)

Norwich aloitti kautensa voitokkaasti ja palkitsi myös viime viikon Vakiossa varmana. Teemu Pukki ei tällä kertaa osunut maalipuiden väliin. Canaries ei pelannut viikolla, sillä joukkue oli pudonnut cupista jo edeltävällä kierroksella. Preston avasi sen sijaan kautensa heikolla kotimatsilla Swanseaa vastaan. PNE loi hyvin vähän tilanteita ja hävisi 0-1. Viikolla se voitti Derbyn 90. minuutin osumalla ja hyödynsi siten vastustajan punaisen kortin. Me näemme Norwichin yhtenä top 3 -joukkueista, joten tasoeroa pitäisi olla reilusti keskikastin Prestoniin nähden. Tarjolla on myös lepoetua. Poimitaan siis oikein pelattu suosikki tässä kohteessa varmaksi ja toivotaan Teemu Pukilta kauden avausmaalia.

5: Swansea-Birmingham (54-25-21)

Swansea avasi kautensa 1-0 -vierasvoitolla Prestonista. Walesilaiset olivat jo viime kaudella todella vahva vierasjoukkue, joten tämä trendi sai välittömästi jatkoa. Nyt hakusessa on myös kotimenestystä ja viime kauden tapaan playoffs-paikka. Birmingham yllätti kaikki voittamalla suosikki Brentfordin 1-0. Ottelu oli tasainen ja tiukka vääntö, jossa 1-1 olisi ollut oikea lopputulos. Birmingham ei pelannut Swansean tapaan cupissa, sillä molemmat lähtivät laulukuoroon jo maaottelutauon aikana. Näemme Swansean selvästi vahvempana joukkueena ja yli 50 prosentin suosikkina myös kavennetulla kotiedulla. Vakiossa kotivoiton pelikannatus on kohdallaan, eikä vaihtomerkkien käyttöön ole suurempaa syytä. Jatketaan ykkösvarmoilla.

Ninja Casino on avannut vedonlyönnin! Tarjolla 10€ ilmaisveto vain rajoitetun ajan! Klikkaa alla olevaa kuvaa!

6: Middlesbrough-Bournemouth (27-29-44)

Middlesbroughin kausi käynnistyi niukalla 1-0 -tappiolla Watfordin vieraana. Boro ei toipunut koskaan aikaisesta avausmaalista, mutta kokonaisuutena se olisi ansainnut tasapelin. Viikolla heikko vire jatkui 0-2 -kotitappiolla Barnsleylle cupissa. Bournemouth otti sen sijaan henkisesti tärkeän 3-2 -voiton Blackburnista. Pisteet tulivat täysin ansaitusti, joten viime kaudesta heikentynyt Cherries pääsi heti oikeille raiteille. Viikolla joukkue pudotti Crystal Palacen Liigacupissa rankkareiden jälkeen. Bournemouth on pelivoimaltaan selvästi heikkoa Boroa edellä, sillä näemme kotijoukkueen yhtenä putoajakandidaateista. Vakiossa vierasvoitto on merkitty vain 39 %. Tarjolla on siis kolmas peräkkäinen suosikkivarma tällä kupongilla!

7: Brentford-Huddersfield (66-22-12)

Brentford on tullut vuosia tunnetuksi joukkueena, joka ”voittaa xG:n, mutta häviää ottelun”. Toisin sanoen, Bees luo tilanteita, mutta ei saa palloa maaliin. Tämä oli tarina myös avauskierroksen Birmingham-tappiossa. Brentford nappasi kuitenkin kovan päänahan Liigacupissa ja kaatoi ykkösmiehistöllä pelanneen Southamptonin vieraissa 0-2. Huddersfield hävisi puolestaan täysin ansaitusti Norwichille 0-1. Joukkue loi todella vähän tilanteita, ja 0-2 olisi ollut ansaittu tappiolukema. Terriers putosi myös viikkoa aiemmin Liigacupista heikolla esityksellä. Brentfordin pitäisi hoitaa tämä matsi rutiinilla parin maalin erolla. Vakiokansa on reagoinut hieman liikaa avaustappioon, joten pelikannatus on ykkösen osalta jopa selkeästi alakanttiin. Brentford on yksi kupongin maistuvimmista ja osuvimmista varmoista!

8: Sheffield Weds-Watford (27-28-45)

Sheffield Wedsin viime kausi meni pahasti penkin alle, mutta Owls käynnisti tämän syksyn väkevästi. Joukkue yllätti kaikki hakemalla 0-2 -vierasvoiton kovan Cardiffin kotiluolasta. Vieläpä täysin ansaitusti. Watford voitti puolestaan Middlesboron 1-0 kotiluolassa. Hornets on parista menetyksestä huolimatta pelivoimaltaan yksi ehdottomia top 5 -joukkueita. Avausottelun esitys oli vielä hieman vaisu, mutta eiköhän alkujännitys pikkuhiljaa poistu. Molemmat joukkueet etenivät viikolla myös jatkoon Liigacupissa. Me näemme Watfordin selvästi suurempana suosikkina kuin vedonlyöntimarkkina sekä Vakion pelaajat. Sheffield Weds on pelattu täysin syyttä jopa kotisuosikiksi. Ohitetaan 38 % merkitty ykkönen, jolloin saamme lapulle yli 70 % osuvan X2 -vaihtoehdon. Pienen budjetin kupongilla Watford kelpaa myös varmaksi.

9: Reading-Barnsley (39-31-30)

Reading yllätti viikko sitten ilmaisetvedot.comin tiimin hakemalla 0-2 -vierasvoiton Derbyn kotiluolasta. Royalsin puolustus piti kovana kotijoukkueena tunnetun Derbyn hienosti pois maalipaikoilta. Barnsley hävisi puolestaan hyvin tasaisen ja vähämaalisen pelin Lutonille 0-1. Tykes ei ollut juuri parempi joukkue, mutta eipä Lutonkaan maalia ansainnut. Viikolla Barnsley kuittasi tämän kaatamalla komeasti Middlesboron Liigacupissa 0-2. Vakion pelaajat ovat jostain syystä aivan kuutamolla joukkueiden tasoeron kanssa. Reading ja Barnsley ovat suht tasavahvoja joukkueita. Ottelun maaliodotus on myös todella matala, mikä nostaa tasapelin prosentteja selvästi yli sarjan keskiarvon. Peräti 60 % merkitty ykkönen tarjoaa ehdottomasti kupongin parhaan ohipelin. X2.

10: Blackburn-Wycombe (54-25-21)

Blackburnin kausi käynnistyi vaikealla vieraspelillä Bournemouthin kotiluolaan. Saldoksi tuli varsin odotetusti tappio (2-3), mutta esitys oli sinänsä varsin kelvollinen. Viikolla Blackburnin tappiot saivat jatkoa Newcastlen vieraana Liigacupissa maalein 0-1. Wycombe on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Alku ei lupaa hyvää, sillä Wanderers hävisi avausmatsin Rotherhamille maalein 0-1. Esitys oli myös varsin nihkeä etenkin hyökkäyspään osalta. Vakiokansa on ylireagoinut tähän tappioon todella rajusti. Wycombe ei ole mikään sarjan heittopussi, eikä Blackburn ole toisaalta kuin keskitason nippu. Peräti 72 % pelattu kannatus kotivoitolle on jo luokkaa törkeä. Tarjolla on siis toinen erittäin hyvä ohipeli. X2 lapulle!

Fanteam järjestää kaudella 2020/2021 MILJOONAN EURON KAUSIPELIN Valioliigasta!

  • 5659 pelaaja saa palkintoja – voittaja kuittaa €200.000
  • Viikon ja kuukauden parhaat palkitaan
  • Ehdit mukaan myös 2. kierrokselta

>>> Osallistu tästä!

11: Rotherham-Millwall (31-30-39)

Rotherham palasi Championshipiin vain yhden vuoden tauon jälkeen. Tämä kausi lähti käyntiin hienosti 0-1 -vierasvoitolla Wycombesta. Itseluottamuksen kannalta tärkeät pisteet toiselta putoajakandidaatilta. Millwall tahkosi puolestaan 0-0 -tasapelin laatujengi Stoken kanssa. Lions oli puolustuskannalla koko ottelun ajan, mutta takalinjat pysyivät tiiviinä. Viikolla Millwall kaatoi helposti Cheltenhamin Liigacupissa maalein 3-1. Millwall on kaksikosta selvästi vahvempi nippu ja ansaitsee pienen suosikkiaseman. Vakiokansa on tällä kertaa voimasuhteista täysin samoilla linjoilla. Matsi on ennakkoon vähämaalinen ja vaikea veikattava, joten parasta merkitä tämä kohde tukkoon.

12: Luton-Derby (34-29-37)

Luton palkitsi viime viikon vakiovihjeessä, sillä vihjasimme joukkuetta lapulle Barnsleyn vieraana. Hatters naarasi 0-1 -voiton vähämaalisessa ja tasaisessa pelissä jatkaen näin viime kauden lopun huikeaa tuloskuntoaan. Derby hävisi puolestaan yllättäen Readingin isäntänä maalein 0-2. Esitys oli myös tasoltaan heikko, joten Wayne Rooneyn on syytä piiskata joukkojaan parempaan suoritukseen. Molemmat pelasivat viikolla cupissa: Luton kaatoi Readingin vieraissa ja Derby hävisi puolestaan Prestonille 90. minuutin maalilla saatuaan punaisen kortin heti toisen puoliajan alussa. Vakiokansa on nyt ylireagoinut rajusti joukkueiden kuntopuntariin ja viime kauden lopun otteisiin. Derby on pelivoimaltaan vielä Lutonia edellä ja ansaitsee kavennetulla kotiedulla marginaalisen suosikkiaseman. 45 % merkitty ykkönen on selvä ohipelin paikka. Vain 23 % pelattu tasapeli on erityisen maistuva merkki.

13: Oxford-Sunderland (36-28-36)

Oxfordin kausi Ykkösliigassa lähti käyntiin heikosti. Joukkue hävisi vieraissa Lincolnille 0-2, eikä vakuuttanut myöskään peliesityksen valossa. Yliopistokaupunki rankattiin ennen kauden alkua neljänneksi voittajakertoimissa. Sunderland on puolestaan sarjan ykkössuosikki nousuun. Pohjoisen jättiläinen oli myös ongelmissa avauspelissään ja juuttui 1-1 -tasapeliin kotona Bristol Roversin kanssa. Kahden laatujoukkueen kohtaamisessa on isot panokset, sillä kausi pitäisi saada nopeasti oikeille raiteille. Ottelu on lähtökohdiltaan täysin coin flip, ja Vakiossa paras merkki on ehdottomasti 29 % pelattu kotivoitto. Otetaan sen rinnalle myös vierasvoitto eli 1_2 lapulle.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyysarvio. Esimerkiksi Oxford olisi pelattava, jos saat sille yli 2,78 kertoimen (=100/36).

Pelattavia kohteita ovat ille esim. Wycombe @ 6,50 (21 %), Bournemouth @ 2,65 (44 %) ja Watford @ 2,65 (45 %)

Vakio 1

Parhaat varmat: 2:1 Man Utd, 4:1 Norwich, 7:1 Brentford
Parhaat ohipelit: 9:X2 Reading, 10:X2 Blackburn, 12:X2 Luton

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *