LFC-Sheff Utd U2.5

KERROIN

2.4
0
pv
0
t
0
min
0
s

Uusi brittifutiksen vuosikymmen aloitettiin eilen vauhdikkaasti, kun molemmat Valioliigan tipsit osuivat. Tänään jatketaan parin peli-idean voimin.

Valioliiga: Liverpool-Sheffield United (klo 22:00)

Kotijoukkue Liverpool lähtee vuoden 2020 ensimmäiseen kamppailuun voitto taskussa, mitenkäs muuten. Punaiset kaatoivat sunnuntaina Wolvesin tiukan väännön jälkeen 1-0. Joukkueen saldo on uskomaton 18 voittoa 19 ottelusta, ja edellisestä tappiosta Valioliigassa on kulunut päivää vaille yksi vuosi (3.1.2019 Man Cityä vastaan).

Liverpoolin rutiini on ollut jo viime keväästä lähtien todella korkealla tasolla. Silloin Manchester Cityn taso oli vain yhtä hyvä, mutta tällä kaudella kaikki muut joukkueet ovat pudonneet kelkasta. LFC:n mestaruus on matemaattisesti jo 95% luokkaa.

Vierailija Sheffield Unitedin kausi on ollut myös valtava menestys. Joukkue hävisi vasta ensimmäisen vierasottelun koko kaudella viime sunnuntaina Manchester Cityn kotiluolassa. Pep Guardiolakin kehui Unitedin tiivistä pakettia, sillä joukkue piti Cityn tiukoilla alusta loppuun.

Kukaan ei ennakoinut sarjanousijan puolustuksen olevan näin pitävä. Sarjan puolivälin kohdalla ainoastaan Liverpool on päästänyt vähemmän maaleja kuin United-puolustus. Joukkue on myös välttynyt loukkaantumisilta kiitettävästi.

Torstain ottelusta lienee luvassa viime sunnuntain Liverpool-Wolves ja Man City-Sheffield United -otteluiden toisinto. Kova otteluohjelma painaa myös Liverpoolin jaloissa, eikä joukkueella ole mahdollisuuksia juuri lepuutuksiin loukkaantumisten myötä.

Paras value löytyy totalseista. Pelataan alle 2,5 maalia in 2,40 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 46%. Voit myös betsata aasialaisen alle 3,0 maalia, jolloin saat vielä rahasi takaisin tasan kolmen maalin tuloksella.

Champioship: Derby-Barnsley (klo 21:45)

Kotijoukkue Derby muistetaan viime kauden playoffs-finaalista, jonne seura nousi monien suureksi yllätykseksi. Chelsea-legenda Frank Lampard teki hienoa duunia managerin paikalla, mutta hänen seuraajansa on ollut suurissa vaikeuksissa.

Hollannin maajoukkueesta tuttu Philip Cocu ei ole saanut Derbyn konetta kunnolla käyntiin missään vaiheessa, vaikka alku olikin lupaava. Rams otti maanantaina tärkeän kotivoiton Charltonista, mikä oli ensimmäinen vasta kahdeksaan otteluun.

Barnsleyn kausi on edennyt päin vastaisella tavalla. Tykes vietti koko alkukauden sarjan pohjilla ja pelasi kierrosten 2-18 aikana 17 ottelua putkeen ilman yhtään voittoa. Manageri Daniel Stendel sai lopulta monoa lokakuussa, mikä on auttanut selvästi.

Uusi manageri Gerhard Strubel on ollut puikoissa yhdeksän ottelun ajan ja johdattanut Barnsleyn saldoon 3-3-3, mikä tarkoittaisi keskikastin sijoitusta. Tykes-puolustus on parantunut valtavasti, ja tästä on hyvänä osoituksena joulunajan pelivire.

Barnsley on päästänyt Swanseaa, WBA:ta ja Millwallia (vieraissa) vastaan ainoastaan kaksi maalia. Joukkue on tappioitta viidessä ottelussa (2-3-0), ja pelisuorituksia kuvaavat xG-lukemat ovat myös erinomaisia.

Handicap-kertoimet on painettu hyvin kohdalleen, eikä Barnsleyn voitosta löydy pahemmin valueta. Betsaamme sen sijaan alle 2,5 maalia in 2,05 kertoimella (todennäköisyysarvio 55%). Peräti 11/15 Derbyn edellisestä ottelusta on alle 2,5 maalin tuloksia. Barnsleyn valtavasti tiivistynyt puolustus siihen päälle. Under-betsi maistuu!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *