Newcastle +1 ahc

KERROIN

1.87
0
pv
0
t
0
min
0
s

Burnley +0.5

Newcastle-Man Utd U3.0

Valioliigan tiivis ottelutahti jatkuu keskiviikkona, jolloin pelataan kuusi ottelua. Seuraavassa parhaat pelivalinnat vuoden toisen päivän kierrokselta.

Huddersfield-Burnley

Huddersfield ja Burnley ottavat mittaa toisistaan klo 21:45 alkavassa ottelussa.

Kotijoukkue Huddersfieldin joulukuu oli todella murheellinen. Terriers hävisi nimittäin kaikki seitsemän pelaamaansa ottelua. Tätä ennen joukkue oli alkanut parantaa otteitaan, mutta nyt se on romahtanut jälleen pakan pohjalle.

Huddersfieldin ongelmat ovat tällä hetkellä kentän molemmissa päissä. Vierasotteluissa joukkue ei edes luo tilanteita, mutta kotipeleissä sen xG:t ovat sentään kohtalaisella tasolla. Puolustus ei kuitenkaan pidä vastustajia pois maalinteosta.

Burnleyn syksy on ollut myös viime kauteen verrattuna katastrofaalinen. Joukkueen kuntokäyrä on kääntynyt kuitenkin toiseen suuntaan joulukuun aikana. Clarets on napannut pari tärkeää voittoa ja esiintynyt selvästi ryhdikkäämmin.

Burnley pelasi viime lauantaina erinomaisen ottelun kovassa voittoputkessa olevaa West Hamia vastaan. Lopputuloksena tyylikäs 2-0 voitto ja tärkeä nollapeli. Tätä ennen joukkue oli hävinnyt kolme matsia putkeen Evertonille, Arsenalille ja Tottenhamille. Näistä vain Everton-ottelu oli alkukauden tapainen romahdus.

Huddersfield on tällä hetkellä selkeästi liigan heikoin joukkue. Tilannetta ei helpota elintärkeän Aaron Mooyn poissaolo. Huddersfield ei ansaitse näistä lähtökohdista kuin aivan marginaalisen suosikkiaseman – jos sitäkään. Burnleyn +0,5 tasoitus maistuu hyvin n 1,75 kertoimella.

Newcastle-Man Utd

Keskiviikon viimeisenä otteluna nähdään Newcastlen ja Manchester Unitedin kohtaaminen alkaen klo 22:00.

Kotijoukkue Newcastle haki lauantaina arvokkaan vieraspisteen Watfordin kotiluolasta pelivihjeemme mukaisesti. Kuten viime viikolla jo kirjoitimme, Magpies on parantanut peliään selvästi surkean alkukauden jälkeen. Yksitoista edellistä ottelua on pelattu hyvällä saldolla 4-4-3.

Newcastle on ollut viime kaudesta lähtien hyvin organisoitu nippu. Manageri Rafa Benitez on saanut keskinkertaisesta materiaalista hienot tehot irti. Newcastle menestyy (etenkin tällaisessa ottelussa) tiiviisti puolustamalla.

Manchester United on päässyt kovaan lentoon Jose Mourinhon potkujen jälkeen. Takana on kolme komeaa voittoa maalein 5-1, 4-1 ja 3-1. Norjalainen Ole Gunnar Solskjaer on saanut etenkin Paul Pogban liekkeihin. Ranskalaistähti on tehnyt ko. otteluissa neljä maalia ja syöttänyt neljä, eli hän on ollut mukana 8/12 joukkueen maaleista.

Unitedin hurjaa maalitehtailua on selittänyt pitkälti helppo otteluohjelma. Cardiff, Huddersfield ja Bournemouth, joista kaksi viimeisintä kotona. Tällainen maalitehtailu ei jatku loputtomiin, ja Unitedin menoa hidastaa myös kova otteluruuhka.

Ottelun asetelma sopii Newcastlelle, joka voi pistää bussin parkkiin. Unitedin riveistä puuttuu myös todennäköisesti hyvässä iskussa ollut hyökkääjä Marcus Rashford (tehot 4 maalia + 5 syöttöä 8 edellisessä ottelussa).

Sekä Newcastlen tasoitusvedot (+1 aasialainen @ 1,87 ) ja alle 3,0 maalia (1,68 @ ) ovat hyvin pelattavia. Vedot ovat varsin riippuvaisia toisistaan, joten kannattaa pienentää panosta tai valita niistä itselle maistuvampi vaihtoehto. Luvassa on todennäköisesti hyvin vähämaalinen matsi.

Kuva: Football.ua [CC BY-SA 3.0 GFDL, CC BY-SA 3.0 or GFDL], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!