HIFK

KERROIN

2.3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigakausi saadaan toden teolla käyntiin perjantaina. Poimimme tuttuun tapaan kierrokselta kaksi mielenkiintoista pelikohdetta.

Ilves-SaiPa (klo 18:30)

Ilveksen nuorta joukkuetta povattiin jo viime kaudella kärkisijoille. Tupsukorvat aloittivat vuosi sitten karmaisevalla tappioputkella, mutta joukkue käänsi kurssinsa Jouko Myrrän johdolla nousten lopulta neljän sakkiin. Valitettavasti emme päässeet näkemään Ilveksen iskukykyä playoffseissa koronakevään takia.

Tämän kauden lähtökohdat ovat pitkälti samanlaiset. Ilveksen ydinryhmä on pysynyt kasassa viime kaudesta, ja Taavi Vartiainen tuo joukkueeseen sopivasti kovuutta. Odotamme nuorelta joukkueelta nälkäisiä ja luisteluvoimaisia esityksiä.

Vierailija SaiPa jäi lopulta selvästi top kympin ulkopuolelle. Kausi oli raskas koko organisaatiolle, eikä vähiten seuralegenda Ville Kohon lopettamisen vuoksi. Sputnikit ovat hukanneet kyllä Tero Lehterän alaisuudessa identiteettiään.

Pre-season oli tulosten ja esitysten kannalta kohtalaisen lupaava, mutta SaiPa ei kohdannut Liigan kärkijoukkueita. Kenraaliottelu Jukureita vastaan oli myös kehno esitys. Ennakkoon olemme huolissamme maalivahtipelistä, sillä tolppien välissä on kaksi kokematonta nimeä.

Ilveksen materiaali on monta luokkaa vierasjoukkuetta vahvempi. Odotamme tupsukorvien olevan tällä kaudella hereillä heti alusta lähtien ja luistelevan SaiPan kumoon perjantai-illan ottelussa. Vedonlyöntimarkkina ei ole saanut joukkueiden tasoeroa aivan kohdalleen.

Se on totta, että Ilveksen verkkoa on venytelty huolella viimeisissä harjoituspeleissä. Täytyy kuitenkin huomioida, että joukkueen kokoonpanosta on puuttunut näissä peleissä useita avauksen miehiä.

Betsataan Ilves -1,5 maalin tasoituksella in 1,91 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58 %. Suora voitto noin 1,50 kertoimilla kelpaa myös hyvin esimerkiksi tuplaan toiseksi kohteeksi.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Turvallinen, luotettava ja nopeat ulosmaksut
  • Paras valikoima jääkiekkovetoihin
  • Talletusbonuksessa hyvät kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

JYP-HIFK (klo 18:30)

Liigan pappakerhoksi kutsuttu JYP päätyi viime kaudella 8. sijalle. Joukkue oli selkeästi top 10 -ryhmä, mutta luokkaa heikompi top 6 -joukkueita. Tulevalla kaudella uskomme JYPin luisuvan pari sijaa alaspäin ja joutuvan taistelemaan jopa top 10 -sijasta.

Kaksi eniten huolestuttavaa asiaa ovat karmaiseva pre-season sekä heikko puolustus. JYP on ollut harjoituskaudella aivan sekaisin muutamaa hyvää erää lukuun ottamatta. Puolustus on tällä kaudella myös todella heikko. Vehviläisen tulo tolppien väliin auttaa hieman, mutta ei pelasta joukkuetta.

Vierasjoukkue HIFK nappasi viime kaudella taas kerran alisuorittajan tittelin. Stadilaiset eivät taaskaan saaneet ostettua menestystä. Viime keväänä IFK jäi tynkäkauden vuoksi kuudenneksi, mutta eroa HPK:hon oli vain yksi piste.

IFK on tälläkin kaudella laadukas nippu, sillä joukkue ei ole pahemmin muuttunut. Jarno Pikkaraisella on päävalmentajan paikalla totinen paikka, sillä tulosten on kyllä parannuttava viime kaudesta. Me emme usko kuitenkaan merkittävään parannukseen ainakaan nykyisellä miehistöllä.

Stadilaisten pre-seasonilla on näkynyt lupaavia merkkejä – toisin kuin JYPin otteluissa. HIFK:lla on alla vakuuttava voitto Ilveksestä ja komea nousu 4-1 -tilanteesta Pelicansia vastaan. Joukkueen hyökkäys on näyttänyt erittäin vaaralliselta usean ottelun ajan.

Otamme vahvan kannanoton kotijoukkuetta vastaan. JYP tulee olemaan tällä kaudella ongelmissa, ja vaikeudet alkavat heti avauspelistä. Betsataan HIFK in 2,30 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 48 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *