Valencia DNB

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan toinen ottelukierros jatkuu keskiviikkona kahdeksan ottelun voimin. Pelivalinnoiksi nousee tällä kertaa kaksi aliarvostettua joukkuetta kotikentällään.

Lille-Chelsea

Lille OSC palasi viime kaudella takaisin parrasvaloihin ja nousi upeasti Mestarien liigan sijoille Ranskan pääsarjassa. Kyseessä on perinteisesti erittäin vahva kotijoukkue, jonka kausi on alkanut pikkuhiljaa edetä oikeaan suuntaan.

LOSC oli viime kaudella sarjan paras kotijoukkue heti PSG:n jälkeen. Tämä syksy ei ole trendiä kääntänyt, sillä joukkue on voittanut kaikki neljä kotiotteluaan maalierolla 9-2. Vieraissa Lille on sen sijaan voitoitta.

Mestarien liiga alkoi myös heikolla vierastuloksella, sillä Lille hävisi Ajaxin vieraana peräti 3-0. Kyseinen tulos ei kuitenkaan kerro ottelutapahtumista kovinkaan paljon, sillä ranskalaiset pelasivat hyvin.

Lillen lohko on ennakkoon yksi tasaisimmista, joten yksi tappio ei vielä merkitse suurempia ongelmia.

Vierailija Chelsea hävisi niin ikään avausottelunsa Mestarien liigassa. Frank Lampardin valmentama ryhmä taipui Valencialle kotonaan maalein 0-1. Lopussa Ross Barkley hukkasi myös rangaistuspotkun, joten Chelsea oli Lillen tapaan epäonninen.

Valioliigassa Chelsea on esiintynyt odotuksiin nähden kohtalaisesti. Viime lauantaina kaatui Brighton 2-0, mikä oli myös kauden ensimmäinen nollapeli. Tappiot ovat tulleet Manchester Unitedia ja Liverpoolia vastaan.

Chelsean ongelmat ovat olleet Brighton-ottelusta huolimatta puolustuksessa. Hyökkäys on ollut yllättävän tehokas Tammy Abrahamin johdolla.

Vedonlyöntimarkkina aliarvioi ottelussa pahemman kerran Lillen todellista pelivoimaa – johtuen todennäköisesti avauskierroksen Ajax-tappiosta. LOSC on vain pieni altavastaaja kotonaan, emmekä sulata lainkaan +0,5 tasoitukselle tarjottuja 1,80-1,85 tason kertoimia (esim. ).

Chelsealta puuttuu todennäköisesti taas huipputärkeä N’Golo Kante, joka olisi iso miinus.

Tasapeli olisi todennäköisesti tyydyttävä suoritus molemmille, jolla pisteputki saataisiin auki avaustappion jäljiltä.

Valencia-Ajax

Valencia kuuluu Espanjan laatujoukkueisiin, mutta ”Lepakot” ovat pelivoimaltaan pari pykälää kolmen suurseuran takana. Valencia kamppailee tälläkin kaudella Mestarien liigan paikoista mm. Sevillan kanssa.

Viime kausi oli todella vaikea, mutta hieno loppukiri keväällä pelasti kaiken. Tämä syksykään ei olle startannut helposti. Joukkue keräsi saldon 1-1-2 neljästä ensimmäisestä ottelusta häviten mm. Barcelonalle vieraissa 5-2. Heikot tulokset johtivat lopulta päävalmentaja Marcelinon potkuihin.

Valencia nappasi Mestarien liigan avauskierroksella onnekkaan vierasvoiton Chelseasta. Tämän jälkeen joukkue pelasi kotona tasapelit Getafen ja Leganesin kanssa, ja viime viikonloppuna kaatui kova Athletic Bilbao vieraissa 0-1.

Ajax oli viime kauden sensaatiojoukkue, jonka moni olisi halunnut nähdä myös Mestarien liigan finaalissa. Toisin kuitenkin kävi, sillä nuori ryhmä putosi kalkkiviivoilla Tottenhamia vastaan.

Hollantilaisseura on uusiutunut tälle kaudelle, sillä joukkue menetti odotetusti kirkkaimmat tähtensä suurseuroihin. Kasassa on silti hyvä runko, mutta Ajaxilta ei odoteta nyt samanlaisia yllätyksiä.

Avauspelissä kaatui kotona Lille 3-0. Ottelun tulos vääristää kyllä kuvaa joukkueiden tasoerosta, eikä Ajax olisi ansainnut tällaista voittomarginaalia.

Vedonlyöntimarkkina näyttää asettavan Ajaxin pelivoimaltaan liian lähelle viime kauden menestysjoukkuetta. Todellisuudessa Valencia ansaitsee merkittävästi suuremman suosikkiaseman, sillä pidämme joukkueita lähes tasavahvoina.

Bethardin ja Betserin tarjoama Valencia DNB kertoimella 1,85 maistuu todella hyvin. Kertoimessa on ilmaa todella mukavasti, vaikka mukaan lasketaan Valencian pari poissaoloa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *