KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 2.10

Nokian KrP-Karhut

Maanantai-illan ainoassa salibandyvihjeessä suunnataan katseet Raholan Liikuntakeskuselle, jossa kotijoukkue Nokian KrP isännöi Porin Karhuja. Peli käyntiin klo 18.30.

Näätien startti kauteen on ollut todella heikko ja pistesarake neljän pelatun ottelun jälkeen näyttää pyöreää nollaa. Viime ottelussa Happee haki pisteet ”teurastamolta” luvuin 6-9. Jarmo Härmän suojattien peli on tökkinyt ja suurimmat ongelmat löytyvät puolustuspelistä, sillä nokialaisten verkkoon on ladottu palloa yli kahdeksan maalin ottelukeskiarvolla. Henri Johansson (5+4) on totutusti ollut tehokas, jakaen joukkueen pistepörrsin kärkisijan yhdessä Joona Rantalan (3+6) kanssa. Ykköskentän Joni Henttoselta ja Jere Oksaselta on lupa odottaa parempaa kuin myös koko pakkikalustolta. Maalille värvätty Arvid Vonk on ollut luokaton ja viime pelit torjuntavastuussa onkin ollut Antti Kortetmaa. Loukilta palannut Valtteri Viitakoski onnistui Happeeta vastaan heti maalinteossa ja toi hyvää pöhinää kolmoskentälliseen.

Porin Karhut sai neljän ottelun tappioputkensa poikki kun KooVee kaatui erittäin tärkeässä ottelussa sunnuntaina 5-4 lukemin. Karhut oli parhaimmillaan jo kolmen maalin takaa-ajoaemassa, mutta joukkue onnistui kääntämään pelin kolmannessa erässä nimiinsä, Ville-Tapani Salonen viimeisteli voittomaalin vain puoliminuuttia ennen täyttä peliaikaa. Joukkueen parhaimpana pistemiehenä kunnostautunut Benjamin Lepola on takonut viiteen otteluun makeat kymmenen (6+4) tehopistettä ja on ehdottomasti porilaisten tärkein pelaaja. Maalilla aloittaa Rasmus Österman.

Näätien alku on ollut todella tahmea ja tänään kotijoukkue onkin jo lähes pakkovoiton edessä. Härmän ryhmä on pystynyt parantamaan peli peliltä ja viimeksi Hapeeta vastaan nähtiin jo varsin pirteä KrP. Karhujen tiukka viiden päivän pelirupeama päättyy tänään ja KrP:tä vastaan porilaisilla on ainoastaan voitettavaa. Kotijoukkue on materiaaliltaan selkeästi parempi ja mikä tahansa muu kuin kotivoitto olisi tänään iso yllätys. Karhut vierailee ensimmäistä kertaa Raholassa ja KrP:llä on oiva sauma lyödä peli pakettiin jo avauserässä. Suora kotivoitto ei 1,20 kertoimilla innosta, mutta in tarjoama kotijoukkue voittaa ensimmäisen erän ja koko ottelun nostaa kerrointa jo varsin mukavalle tasolle ja tämä napataan kupongille mukaan.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 2.10

Nokian KrP-Karhut

1.erä/varsinainen peliaika: Nokian KrP/Nokian KrP @1,78 panos 5/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!