Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivossa ravataan Kriterium-finaalit. Yksi kolmesta varmasta löytyy 3-vuotiaiden lämminveristen finaalista, päätöskohteesta, jossa luotamme huippukuski Mika Forssin EL Jetpack:iin. 21.9 Teivoss Forss narutteli EL Jetpackin vakuuttavaan karsinta voittoon. Tuolloin El Jetpack hyvästeli muut maalisuoralla lopettaen alle kymppiä! Samanlaisena EL Jetpackista ei tulla ohi. Toinen varma on kolmannen kohteen Siirin Valtsu. Sarjojaan mielin määrin hallinnut Siirin Valtsu on niin sanotusti ylikylä tähän vaikka kerran hävisi V.G. Voitolle. Nyt kakksoradalta Siirin Valtsua ei yllätetä. Kolmas varma on kuudenne kohteen Parvelan Retu. Vaikka mailin matka nopeiden avaajien keskellä ei suosi verkkaista avaajaa kiertänee Retu jälleen kerran koko porukan. 38% Parvelan Retua ei juuri pääse pelaamaan.

Avauskohde vaatii paljon merkkejä. Rastaaminen kannattaa aloittaa Suvelan Prinssistä, joka pääsee juoksulangalta nopeasti kärjen kimppuun. Aamos Hem ottaa keulat perusmatkalta, mutta Suvelan Prinssin selkä kelpaa. Korven Liideri pääsee hyviin asemiin ja menestyy ilman laukkaa. 40m takamatkalta lähtevät Haulkeli Expressen ja Hipatsu kiertävät monta valjakkoa. Potintekijäksi mukaan edellisiltä vetoavun saava Naputus 2%.

Toisen kohteen ykkösmerkki on Ilos Sansibar. Varsinkin keulasta Iikka Nurmosen ruuna on ollut vallan mainio. Knocking Matchin kyvyt riittävät, vaikka ruuna tulee kuukauden tauolta. Listas Minttu ja Memento Vibere ovat ihan mahdollisia menestyjiä. Vihjeriviltä ulos jää 8-radalta Father Christmas 4% joka kannattaa huomioida revityksissä.

Neljäs kohde vaatii paljon merkkejä. Callela Lincoln lähestyy huippukuntoa ja voittaa ihan kohta jossain. Frankenstein Am voitti Forssassa tykkikirillä ja kuuluu ajoissa peleihin. Lake’s Action on sijoittunut jatkuvasti hyvin ja lähtöpaikka on hyvä. Troopers on tehnyt toinen toistaan hurjempia esityksiä ja kuuluu joka lapulle. Mukaan vielä No LImit Royalty ja Thai Explosive.

Viides kohde on 3100m Tammer-ajo. Perusmatkalta lapulle kannattaa ottaa hyvän reissun saava Quick Diablo 3%, Hill Yes ja Com Tuff. Takaa tulee kuitenkin hurjat Sahara Sandstorm, Hotshot Luca ja Grainfield Aiden. Mikäli voitto menee tämän kuusikon ulkopuolelle, olisi se melkoinen yllätys.

LÄhtö1: 2,3,9,10,14,15

Lähtö2: 2,5,6,9

Lähtö3: 2

Lähtö4: 2,3,4,5,6,9

Lähtö5: 1,3,7,8,9,12

Lähtö6: 5

LÄhtö7: 3 Vihjerivin hinta: 43,20e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *