KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 2.11

Karhut-Happee

Salibandyliigasta löytyy tänään hienoa pelattavaa kun Porin Karhut isännöi kuumassa perjantai-illan väännössä Jyväskylän Happeeta. Peli käyntiin Porin Urheilutalolla klo 18.30.

Täksi kaudeksi liigaan noussut Karhut on ollut aikalailla hätää kärsimässä ja yhdeksän pelattua ottelua on tuottanut ainoastaan yhden voiton, eikä pisteitä ole tarttunut matkaan kuin kahdesta ottelusta. Porilaisryhmän nuottaan on ladottu palloa lähes yhdeksän maalin ottelukeskiarvolla joka on auttamatta aivan liikaa. Hyökkäyspäässä Karhut on varsin kilpailukykyinen verrattuna liigan muihin häntäpään joukkueisiin ja otteluissa se pystyy kyllä paikkoja luomaan aivan kärkijoukkueitakin vastaan, josta kertoo tehtyjen maalien noin viiden maalin keskiarvo. Maalilla Rasmus Österman on kantanut päävastuun, joka herättää suurta kummastusta allekirjoittaneessa, sillä virkaveli Roope Mutka on rehellisyyden nimissä kyllä reilusti parempi kassari.

Jyväskylän Happee on esiintynyt vahvasti ja kahdeksasta pelistä se on napannut viisi voittoa, joka oikeuttaa neljänteen sijaan sarjataulukossa. Pelillisesti hirvien peli on kuitenkin ailahdellut melko paljon ja esimerkiksi viimeksi Oilers vei peliä 40 minuuttia aivan miten tykkäsi. Peter Kotilainen on löytänyt jälleen pelipäälle ja mies löytyy pistepörssin viidenneltä sijalta kovilla 22 (12+10) tehopisteellä. Happee on heiluttanut maaliverkkoja reilun kuusi kertaa ottelua kohden kun omissa soi keskimäärin viisi kertaa illassa. Maalilla aloittanee tänään viimeksi huilivuoron saanut Miro Tuomala.

Happee lähtee otteluun toki suurena ennakkosuosikkina, mutta kyllä tässä kotijoukkuekin varmasti tosissaan kampoihin laittaa. Porin Urheilutalo on erittäin vaikea paikka vierailla ja etenkin perjantai-iltana tunnelma on aivan varmasti katossa. Karhut ei ole kovinkaan organisoitu ryhmä ja puolustusosasto on todella marginaalinen Happeen kaltaista top 6 joukkuetta vastaan. Molemmat joukkueet tykkäävät pelata vauhdikasta salibandya ja molemmat tekevät tätä suurella tunteella ja latingilla. Luvassa on todella tapahtumarikas ottelu, eikä pienet ylilyönnitkään olisi mikään järin suuri yllätys. Verkko heilunee molemmissa päissä tiuhaan tahtiin ja in tarjoama kerroin overille maistuu erittäin hyvälle!

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 2.11

Karhut-Happee

yli 11,5 maalia @1,70 panos 6/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!