HPK 1X2

KERROIN

2.83
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina kuuden ottelun kierros. Hienon syksyn pelannut HPK saa Hämeenlinnassa vastaansa kärkijoukkue Kärpät, ja ottelusta on tarjolla on maksimipanoksen arvoinen peli-idea!

Kotijoukkue HPK pelasi edellisen ottelunsa maanantaina. Joukkue voitti HIFK:n Helsingissä Emil Larmin nollapelin turvin maalein 0-4. Pisteet lähtivät Hämeenlinnaan Kerhon hyödynnettyä maalipaikkansa erittäin tehokkaasti. Voiton takuumiehenä toimi veskari Larmi, jonka jäätävä torjuntavire pysäytti IFK:n.

Kerhon loukkaantumistilanne on tällä hetkellä hyvä. Puolustus saanee huomenna myös vahvistusta, kun Brejcak palaa kaukaloon loukkaantumisen jälkeen. Maalivahtipeli oli varsin keskinkertaista KooKoo ja SaiPa -otteluissa, mutta Larmin nollapeli Helsingissä oli itseluottamuksen kannalta erittäin tärkeä.

HPK:n peruspelaaminen on erittäin hyvin kasassa, ja Kerho on Hämeenlinnassa todella haastava vastustaja sarjan jokaiselle joukkueelle.

Kärpät pelasi edellisen ottelunsa keskiviikkona. Tuloksena oli 2-1 kotivoitto Ilveksestä, mutta oululaiset olivat matsissa selkeästi ottavampi osapuoli. Vehviläinen piti Kärppiä pystyssä useilla huipputorjunnoillaan. Kun Kuparilla oli tuurikin sopivasti mukaan, Kärpät hoiti ottelun lopulta nimiiinsä.

Kärpillä on edessään ensi viikon tiistaina tärkeä CHL:n neljännesvälieräottelu. Joukkue kohtaa avausosassa Zurich Lionsin vieraskentällä. Kärpät säästelee takuuvarmasti kaikkia pienistä vammoista kärsiviä pelaajia HPK-matsissa. Ilves-ottelussa puuttuivat puolustuksen runkopelaaja Hakanpää sekä Kärppien sisäinen pörssiykkönen Pyörälä. Kaksikon poissaolo on iso miinus Kärppä-kokoonpanoon.

HPK:lla on perjantaina erinomainen sauma kaataa Kärpät. Kerho tulee todennäköisesti matsiin nälkäisempänä kuin Liigan kärkijoukkue, jonka katseet ovat jo osittain tulevassa CHL-matsissa. in 2,83 kerroin HPK:lle on erinomainen tarjous, johon on syytä panostaa reilulla kädellä (panossuositus 10/10).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!