Pelivihje,ravittoto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Porin vihjerivi vedetään kahdella varmalla. Kansanvarma Parvelan Retu pääsee juoksulangalta hyvin matkaan ja on ilman haaveria lähellä voittoa. Kuudennen kohteen Lexus Dreamia pääsee nykykunnossa harvoin pelaamaan alle 40% suosikkina. Lexus Dreamin tehtävä ei ole helppo, kun kierrettävänä on kahdelta paalulta jopa 15 valjakkoa, joukossa erittäin kovia hevosia, kuten Stonecapes Queila. Uskon että hirmuvireinen Lexus Dream kuitenkin kiertää koko porukan.

Ensimmäiseen lähtöön laitetaan kovavireinen Raggari, keulaan pääsevä Koveri sekä kuolemanpaikalle matkalla ilmestyvä voimanpesä Morison.

Toisen lähdön suosikkikaksikko varmistetaa Midsummer Lovella. Midsummer Love saattaa olla ensimmäinen keula, jolle tosin kelpaa Exaudio Vicin selkä. Siittä on hyvä iskeä kiriin maalisuoralla.

Kolmannen kohteen kaksi kiinnostavinta hevosta pelimielessä ovat Tee Wee Paroni ja Joriini. Joriinissa olisi jopa johonkin lappuun varma-ainesta 31% pelattuna. Tee Wee Paroni ottanee keulat ja 6,5% on alipelattu. Lapulle viisi merkkiä.

Viidenen lähdön ykkösmerkki on Ronzon Face, joka voisi olla varma ainesta 37%pelattuna. Olisi kuitenkin säälijättää elämänsä kunnossa kilpaileva Golden Eleven pois lapuilta. Ylivauhdin varalta vielä takaa Norht Lexus, joka olisi radoilta 1-4 lähdön suosikki. Nyt 9% pelattuna kiinnostaa pelimielessä.

Viimeiseen lähtöön, kolmosdivarin finaaliin revitetään kuusi merkkiä. Ykkösmerkkinä keulaan pääsevä Vie De Dream. Erityisesti maistuvia merkkejä on Juha Utalan tauluaan parempi Hill Yes 18% ja Mika Forssin ohjastama Hijack ’em 3,5%.

Lähtö1: 1,3,4

Lähtö2: 5,6,7

Lähtö3: 3,6,9,10,11

Lähtö4: 16

Lähtö5: 1,3,12

Lähtö6: 16

Lähtö7: 1,3,4,5,6,9 Vihjerivin hinta: 40,50e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *