Sirius +1,5

KERROIN

1.97
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Superliigan kierrokselta löytyy niin ikään pelattavaa, kun Kalmarsund isännöi IK Siriusta.

Kalmarsund-Sirius (klo 18.00)

Viime kaudella korkeimmalla srajatasolla debytoinut Kalmarsund lähti kauteen jälleen melko suurin odotuksin. Siirtomarkkinoilla vahvistunut ryhmä on tällä kaudella selkeästi vähemmän riippuvainen kivenkovasta ykkösketjustaan vaikkakin suurimmat tulospaineet lepäävät edelleen Kim Nilssonin (3+12) sekä Markus Johanssonin (13+5) harteilla. Erittäin voitokas startti on varsin oletettavasti kääntynyt heinoiseen alamäkeen ja alla on nyt kolme peräkkäistä tappiota. ”Oikeita” salibandyjoukkeita vastaan Kalmarsund on ollut erittäin vaisu eikä otteluohjelma todellakaan tule helpottumaan. Tolppien välissä mitä todennäköisemmin starttaa jälleen Carl Bending-Sörling.

Sirius oli menossa kovaa vauhtia pohjalle, mutta koko alkukauden sivussa ollut Billy Nilssonin paluu tuli uppsalalaisille kreivin aikaan. Siriuksen otteluohjelma on ollut erittäin haastava eikä pistesaaliin juuri kannata liikaa hämätä. Alla on elintärkeä voitto Höllvikensistä ja viimeksi täysi pistepotti pupellettiin aivan omakätisesti Pixboa vastaan. Viime kauden takuumiehet Eriksson, Drews ja Alvinder eivät luonnollisestikkaan ole aivan samaan lentoon yltäneet, mutta kyllä joukkueesta silti laatua löytyy. Tobias Steineck on varsin pätevä ykköstorjuja mutta suurimmat kysmysmerkit löytyvät miehen nenän edestä, kun puolustus on ollut tähän asti sarjan toiseksi heikointa.

Kalmarsund lähtee otteluun suosikkina, mutta aivan kertoimien mukainen joukkueiden tasoero ei kuitenkaan ole. Kotijoukkue on alkukaudesta hyötynyt erittäin suostuisasta otteluohjelmasta, eikä se laatujoukkueita vastaan ole kyennyt esittämään mitään erikoista. Sirius on alkukauttaan laadukkaampi joukkue ja Billy Nilssonin roolia ei tässä kohtaa voi väheksyä. Viime kaudella Sirius pöllytti Kalmarsundia molemmisa kohtaamisissa maalierolla 20-8, eikä vierasvoitto järin suuri yllätys tänäänkään olisi. Pelivoimaltaan kaksikko on hyvin lähellä toisiaan, mutta alkukauden tulokset ovat kertoimissa jo korkojen kera sisällä. Varsin matalan maaliodottaman ottelussa vieraiden puolentoista maalin tasoitus nostetaan vihjeeksi in mahtavalla markkinoiden kärkikertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *