Leeds DNB

KERROIN

1.91
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan maanantaina kaksi ottelua. Betsareiden iloksi molemmista kamppailuista löytyy peli-ideoita.

Fulham-West Bromwich (19:30)

Kotijoukkue Fulham on yksi kolmesta tämän kauden sarjanousijasta. Mökkiläisiä pidettiin yleisesti ottaen Valioliigan heikompana joukkueena ennen kauden alkua. Ensimmäiset kierrokset ovat toistaiseksi vahvistaneet tätä mielikuvaa.

Fulham aloitti kauden häviämällä Arsenalille 0-3 ja Leedsille 3-4. Tämän jälkeen tappioita on tullut tilille tasaiseen tahtiin. Ainoa piste on saatu heikon Sheffield Unitedin kustannuksella. Edellisellä kierroksella Fulham hävisi ansaitusti Crystal Palacen isäntänä 1-2.

WBA on Fulhamin tavoin sarjanousija. Albionista on tullut todellinen hissijoukkue Valioliigan ja Championshipin välille 2000-luvulla. Nyt seura on jälleen vaikeuksissa sarjapaikan säilyttämisen kanssa. Toivoa kuitenkin on, sillä WBA ei ole missään nimessä Valioliigan heikon joukkue.

Kausi alkoi parilla rumalla tappiolla ja kotipelillä Chelseaa vastaan, jossa WBA hukkasi 3-0-johdon 3-3-tasapeliksi. Tämän jälkeen kokoonpanoa on vaihdeltu, ja WBA:n takalinjat ovat tiivistyneet huomattavasti.

West Bromwichilla on takana hyvät tasapelit Brightonia ja Burnleytä vastaan. Albion oli xG:n valossa hieman parempi joukkue molemmissa kamppailuissa. Etenkin Burnley olisi pitänyt kaatua kotona 1-0, mutta maalinteossa ei oltu riittävän terävänä.

Kyseessä on erittäin tärkeä ja tasainen putoamiskamppailu, jossa ei varmasti oteta turhia riskejä. Vastakkain on myös kaksi sarjan kenties heikointa hyökkäystä. Viime kaudella WBA ja Fulham tahkosivat 0-0- ja 1-1-tasapelit, ja odotamme vastaavia tuloksia myös nyt.

Betsataan alle 2,5 maalia in 1,76 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 61 %. Voit myös pelata WBA:n suoraa voittoa tai tasoitusvetoa. Fulham ei ole kuin marginaalinen suosikki (jos sitäkään), joten 3,00+ kertoimet vierasvoitolle kelpaavat pikkupeliin.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Leeds-Leicester (klo 22:00)

Kotijoukkue Leeds on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Marcelo Bielsan ”sirkusta” on odotettu Valioliigaan jo parin kauden ajan, eivätkä fanien odotukset ole olleet katteettomia. LUFC on pelannut pirteää futista heti alkumetreistä lähtien.

Leeds oli lähellä yllättää jo Liverpoolin kauden avauspelissä, mutta Bielsan joukot taipuivat lopulta 3-4-tappioon. Tämän jälkeen Leeds on pelannut viisi ottelua saldolla 3-1-1 häviten ainoastaan Wolvesille 0-1 epäonnisten vaiheiden jälkeen.

Yksi suurimpia kysymyksiä oli ennen kauden alkua Leedsin todellinen hyökkäysvoima. Patrick Bamfordia pidettiin liian köykäisenä kärkimiehenä, mutta hän on osoittanut epäilijät vääriksi. Bamford iski edelliskierroksen Villa-voitossa hattutempun.

Vierailija Leicester on sementoinut paikkansa Valioliigan korkeampaan puoliskoon viime vuosina. Liverpoolissa aikanaan flopannut Brendan Rodgers on tehnyt erinomaista työtä Kettujen parissa. Maalinteosta vastaa edelleen ikinuori Jamie Vardy.

Leicesterin kausi on sujunut kokonaisuutena hyvin, mutta trendi on hieman huolestuttava: surkeat kotitappiot Villaa (0-1) ja West Hamia (0-3) vastaan saivat jatkoa Arsenalin kotiluolassa. Leicester voitti kuitenkin Lontoossa onnekkaasti 0-1, koska Gunners missasi tukun huippupaikkoja.

Leeds rankattiin monien arvioissa Valioliigan keskikastiin jo ennen kauden alkua. Näyttää siltä, että LUFC voi hyvinkin päätyä sijojen 8-12 välimaastoon. Se ei ole pelivoimaltaan tällä hetkellä juuri vieraita perässä.

Betsataan Leeds +0 (DNB) in 1,91 kertoimella. Arviomme mukaan, Leedsin pitäisi olla huomattavasti suurempi kotisuosikki. Molemmilla joukkueilla on pari tärkeää poissaoloa, minkä lisäksi Leicester tahkoaa juuri nyt todella kiireistä UEL-kautta. Myös over-betsit ovat pelikelpoisia ja maistuvia Leedsin otteluihin noin lähtökohtaisesti. Voit pelata esim. aasialaisen yli 3,0 maalia 2,10-2,15 tasoisilla kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *