H2H Halfvarsson-Niskanen: Niskanen

KERROIN

2.40
0
pv
0
t
0
min
0
s

Miesten mini-tourilla pakko on vielä lähes täysin auki vaikkakin kärkikolmikko Sjur Roethen johdolla parikymmentä sekuntia karussa onkin. Tämän päiväinen vapaan kisa synnytti miesten välillä valtavat erot joten kyllä huomennakin voi vielä pitkältä takamatkalta kärkitaisteluun yltää.

Meidän pelivalinta kohdistuu Iivo Niskaseen joka saa H2H-kohteessa vastaansa ruotsin Calle Halfvarssonin. Iivon meno on ollut alkukaudesta vielä tahmeaa mutta viitteitä paremmasta todellakin on. Tänään vapaan kilpailussa mies sippasi melko pahasti mutta silti selvästi miehen heikommalla tyylillä 22. tila ei mikään katastrofi todellakaan ole. Perinteisellä olympiavoittaja ja maailmanmestari on edelleen yksi parhaista ja etenkin Lillehammerin pitkät vuorohiihdettävät nousut ovat Iivon pravuuria. Halfvarsson aloitti viikko sitten Rukalla räväkästi iskien normaalimatkalla aina podiumille asti. Lillehammerissa meno on kuitenkin ollut huomattavasti tuskaisempaa ja viime viikon kolmostila vaihtui tänään sijaan 24.

Halfvarsson pääsee ladulle 13 sekuntia ennen Niskasta eikä tämä ero 15km kisassa ole mitenkään mahdottoman kova. Toki urakkaa selkeästi hankaloittaa Bolshunovin yhtäaikainen lähtö Callen kanssa mutta venäläinenkin on ollut todella kesy tänä viikonloppuna ja toisaalta Bolshunovin rajussa alkuvedossa totaali noutaja voi tulla hyvinkin nopeasti. Halfvarsson on pariin suosikki ja tämän me myös rehdisti allekirjoitamme. Aivan kertoimien veroisena emme kuitenkaan kaksikon eroa näe joten Iivolle tarjottu kova 2,40 kerroin on syytä napata sunnuntain jännäriksi mukaan. (Panossiositus 2/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!