Lazio +0.5

KERROIN

2.4
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan lohkovaiheen viides kierros päätetään keskiviikkona. Tarjolla on mielenkiintoisia otteluita, joista me nostamme esiin kaksi altavastaajaa.

Sevilla-Chelsea (klo 22:00)

Kotijoukkue Sevilla lähtee E-lohkon kärkikamppailuun hyvällä fiiliksellä. Lohkon jatkoon menijät on jo taputeltu, joten Sevilla ja Chelsea ratkaisevat keskenään enää ykköspaikan. Uskomme espanjalaisten olevan motivoituneita tähän matsiin.

Sevillalla oli pari viikkoa sitten lyhyt heikompi jakso, mutta nyt takana on La Ligassa kolme voittoa vakuuttavilla esityksillä. Lauantaina joukkue haki 0-1-voiton Huescasta, mutta marginaalia olisi voinut olla huomattavasti enemmän.

Sevilla on ollut myös erinomainen Mestarien liigassa. Avausottelussa se nollasi täysin Chelsean vieraissa (0-0), jonka jälkeen joukkue on jyrännyt Krasnodarin ja Rennesin nurin ja ottanut kolme voittoa. Sevilla on voittanut xG-luvut kovilla marginaaleilla näissä otteluissa.

Vierailija Chelsea tulee matsiin myös vahvalla itseluottamuksella. Joukkueen tappioton putki venyi sunnuntaina jo 14 otteluun kaikki kilpailut mukaan luettuna. Chelsea pelasi 0-0 Tottenhamin kanssa kärkimatsissa, mutta oli xG:n valossa selvästi vahvempi.

Mestarien liiga on sujunut Sevillan tavoin erinomaisesti. Chelsea on kaatanut Rennesin kahdesti ja Krasnodarin kerran yhteismaalein 9-1. Edellinen voitto Rennesistä meni kuitenkin tiukalle; Giroudin 2-1-voittomaali tuli vasta 90. minuutilla.

Sevilla on mielestämme lähes Chelsean tasoinen nippu juuri nyt. Vastakkain on kaksi erinomaista joukkuetta kovassa vireessä, emmekä sulata englantilaisten suosikkiasemaa. Betsataan Sevilla +0 (DNB) in 2,02 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Dortmund-Lazio (klo 22:00)

Kotijoukkue Dortmund kärsi viikonloppuna todellisen shokkitappion. Keltapaidat hävisivät jumbojoukkue Kölnille kotona 1-2. Tällaisia virheitä BVB:ltä harvoin näkee, vaikka ottelu olisi miten kahden CL-matsin välinen ”sandwich”.

Mestarien liigassa joukkueella on sentään sujunut. Viikko sitten Club Brugge oli täysin aseeton 0-3-tappiossa, ja tätä ennen Dortmund kaatoi Bruggen myös Belgiassa samoin numeroin sekä Zenitin kotona maalein 2-0. Ainoa tappio tuli Lazion vieraana avausottelussa.

Vierailija Lazio kärsi Dortmundin tavoin yllättävän tappion viikonlopun sarjaottelussa. Roomalaiset kompastuivat täysin ansaitusti kotona Udinesea vastaan ja hävisivät 1-3. Liekkö tärkeä CL-matsi ollut myös Lazion pelaajien mielessä?

Mestarien liigassa Lazion suoritus on ollut hyvä. Saldona on täysin ansaitut kotivoitot Zenitistä ja Dortmundista. Tämän lisäksi Lazio oli selvästi parempi Zenitin vieraana 1-1-tasurista huolimatta. Bruggea vastaan Laziolta oli pois nippu koronapotilaita, joten 1-1-tasapeli oli siihen nähden ok.

Dortmund on näistä kahdesta laadukkaampi joukkue, mutta ei tasoeroa ole kyllä mahdottoman paljon. Lazio on pelannut hyvän CL-kampanjan ja voitti ansaitusti myös joukkueiden aiemman kohtaamisen Roomassa. Emme näe Dortmundin voittosaumoja yli 50 prosentin tässä matsissa.

Betsataan Lazio +0,5 in 2,40 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 50 %. Tasapeli kelpaa todennäköisesti tästä ottelusta molemmille joukkueille.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *