Liverpool-EFC U3.0

KERROIN

1.76
0
pv
0
t
0
min
0
s

Arsenal DNB

Valioliigassa on käynnistynyt vuoden kiireisin kuukausi. Vuorossa on Supersunnuntai, jolloin ohjelmassa on kolme mielenkiintoista paikallisottelua. Lähdetään purkamaan pelivalintoja Lontoosta.

Chelsea-Fulham

Sunnuntain avausotteluna nähdään Lontoon paikallispeli Chelsean ja Fulhamin välillä klo 14:00.

Kotijoukkue Chelsea on oudossa tilanteessa, sillä joukkue joutuu valmistautumaan otteluun tappio niskassaan. Blues taipui kauden ensimmäisen kerran viime lauantaina, jolloin Tottenham pisti Sarrin miehistön pakettiin 3-1. Ottelu oli Chelsean kauden heikoin, eikä paremmasta joukkueesta jäänyt epäselvyyttä.

Chelsea kompuroi myös tätä edeltävällä kierroksella Evertonin kanssa 0-0 -kotitasurin, joten nyt on aika kääntää kurssi alkukaudella nähdylle tasolle.

Fulhamista tuli Valioliigan ensimmäinen manageria vaihtanut joukkue. Hyvää duunia tehnyt Slavisa Jokanovic sai monoa maaottelutauon aikana, ja tilalle tuli Leicesterin shokkimestaruuteen luotsannut Claudio Ranieri. Kokenut italialainen on hankittu tiivistämään Fulhamin linjat.

Ranierin avauspeli sujui voittoisasti, kuten myös viime lauantaina vihjasimme. Fulham kaatoi Southamptonin 3-2, mutta ei ongelmitta. Joukkueen puolustus antoi vastustajalle vaarallisen paljon maalitilanteita, ja ottelu olisi hyvin voinut päättyä myös 2-3.

Chelsea hoitaa matsin omalla tasollaan 3-0, 4-1 -tyylisillä lukemilla. Ranierin Fulham ei muutu yhdessä yössä tiiviiksi, ja joukkueella on luvassa hikinen iltapäivä. Napataan vetoihin Pinnaclelta Chelsea -2 aasialainen tasoitus kertoimella 1,88 – saat panoksesi takaisin, jos matsi päättyy tasan 2 maalin voittoon. Lisäksi yli 3,5 maalia kertoimella 1,94 kelpaa hyvin.

Arsenal-Tottenham

Arsenal ja Tottenham kohtaavat Lontoon toisessa paikallismatsissa klo 16:05.

Kotijoukkue Arsenal on pelannut odotettua paremman alkukauden. Aika Arsene Wengerin jälkeen on sujunut varsin mallikkaasti, ja Tykkimiehet ovat keränneet Unai Emeryn komennossa paljon pisteitä.

Arsenal hävisi kauden avausottelunsa Manchester Cityä ja Chelseaa vastaan, mutta tämän jälkeen saldona on 8-3-0 komealla maalierolla 22-11. Viikko sitten joukkue hoiteli Bournemouthin tyylipuhtaasti 1-2 vieraskentällä.

Tottenham kaatoi Chelsean viime lauantain superottelussa 3-1. Kyseessä oli erinomainen suoritus, ja pitkään sivussa ollut kaksikko Dele Alli & Christian Eriksen ratkaisi ottelun. Viikolla Spurs nuiji myös Interin Mestarien liigassa 1-0. Tärkeä kotivoitto piti jatkohaaveet elossa Euroopan kentillä.

Spurs on ollut myös hämmentävän hyvä joukkue vierasotteluissa. Alkukauden ohjelma on painottunut vahvasti reissupeleihin, joista saldona on komea 7-0-1 maalierolla 15-6. Ainoa tappio on 4. kierroksella Watfordin kotiluolassa.

Arsenal pystyy laittamaan kampoihin myös sarjan kärkijoukkueille. Tästä osoituksena Gunners pysäytti pari kierrosta sitten myös Liverpoolin kotikentällään. Tottenham on laadukkaampi, mutta ei merkittävästi. Arsenal DNB in 1,90 kertoimella riittää pikkupeliin.

Liverpool-Everton

Supersunnuntain päättää Liverpoolin ja Evertonin kohtaaminen klo 18:15.

Kotijoukkue Liverpool jatkoi tappiotonta saldoaan viime lauantaina. Kloppin miehistö kaatoi eleettömästi Watfordin maalein 0-3 ja pysyy yhä Manchester Cityn peesissä. Mestarien liigassa LFC taipui Paris SG:n vieraana 2-1, joka tarkoittaa hikisiä loppuhetkiä eurokentillä.

Liverpool on ollut tällä kaudella ennen kaikkea vakuuttava joukkue puolustuspäässä. Saldona on peräti kahdeksan nollapeliä 13 kierroksen aikana, ja kotikentällä Pool on ollut täyttä timanttia. Edes Manchester City ei saanut Anfieldilla oikeastaan mitään aikaan.

Kaupungin kakkosjoukkue Everton pelaa myös erinomaista kautta. Takana on rutiinivoitto Cardiffista 1-0, ja EFC kävi hakemassa ennen maaottelutaukoa myös vieraspisteen Chelsean kotiluolasta.

Everton on hävinnyt vain yhden kerran seitsemän kierroksen aikana, eikä sekään ollut ansaittu tappio (Manchester United). Toffees-puolustus on pitänyt myös mallikkaasti. Vain sarjan top 4 on päästänyt vähemmän maaleja.

Liverpool on tällä hetkellä kenties vahvempi joukkue kuin kertaakaan tällä vuosituhannella. Joukkueen rutiini on todella kovalla tasolla, eikä Pool enää hukkaa helppoja pisteitä. Everton on myös vahvempi kuin pitkään aikaan. Toffees on pelannut tasaisia otteluita myös muita sarjan kärkipään joukkueita vastaan.

Kohteen paras value löytyy ehdottomasti underista, kuten lähes jokaisessa Liverpoolin ottelussa. Jurgen Kloppin miehistö on pelannut vain 2/13 ottelusta yli kolmen maalin tuloksia. Aasialainen alle 3,0 maalia maistuu tiukassa paikallispelissä oikein hyvin in 1,76 kertoimella. Viime kauden kohtaamiset päättyivät 1-1 & 0-0 -tuloksiin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!