Detroit -1.5

KERROIN

1.91
0
pv
0
t
0
min
0
s

Detroit Pistons-Los Angeles Clippers (klo 00:00)

Ennen kauden alkua Los Angeles Clippersin pudotuspelimahdollisuuksia pidettiin vähäisinä. Joukkue heikkeni monen mielestä selkeästi kun sentteri DeAndre Jordan jätti joukkueen. Montrezl Harrell on kuitenkin korvannut hänet varsin hyvin ja hän onkin ollut tietyillä mittareilla mitattuna joukkueen tärkein pelaaja. Joukkueen esitykset ovat muutenkin yllättäneet positiivisesti ja Clippers onkin tällä hetkellä kiinni läntisen konferenssin viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Pistons on esiintynyt suunnilleen odotusten mukaisesti ja taistelee tällä hetkellä itäisen konferenssin viimeisesstä pudotuspelipaikasta. Blake Griffin on kannatellut joukkuetta odotetusti, mutta esim. Andre Drummond ei ole ainakaan tilastojen valossa päässyt samalle tasolle kuin viime kaudella.

Ottelusta on odotettavissa tasainen, mutta näkemyksemme mukaan Detroitille tarjolla oleva linja -1.5 pistettä riittää varsin hyvin pelikelpoiseksi kohteeksi. Myös yli 215 pistettä on kelpo tarjous johon kannattaa tarttua. Pistonsin otteluissa nähdään lähtökohtaisesti vähemmän ja Clippersin otteluissa enemmän pisteitä kuin keskimääräisessä NBA ottelussa. Tämän ottelun profiili on kuitenkin sellainen, että uskomme 215 pisteen ylittyvän tarpeeksi suurella todennäköisyydellä, jotta tarjolla olevaan kertoimeen kannattaa tarttua.

Pelataan Detroit Pistons -1.5 pistettä ilta kertoimella 1,91 (panossuositus 3/5) ja Yli 215 pistettä ilta kertoimella 1,93 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!