Newcastle DNB

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan tiivis ohjelma tarkoittaa taas viikkokierrosta. Me löysimme tiistain parhaat peli-ideat sarjan häntäpään joukkueiden kamppailusta.

Sheffield United-WBA (klo 20:00)

Kotijoukkue Sheffield United oli lauantaina lähes mahdottoman paikan edessä Manchesterissa. Blades taipui kuitenkin sarjaa dominoivalle Citylle lopulta vain 1-0. Maali syntyi jo ottelun 9. minuutilla, jonka jälkeen United-puolustus piti hyvin loppumatsin ajan.

Järkyttävän alkukauden pelannut joukkue on saanut ryhtiä otteisiinsa sekä kauan kaivattuja tuloksia. FA Cupissa saadut voitot ovat lisänneet selvästi itseluottamusta. Kuudesta edellisestä ottelusta saldona on peräti neljä voittoa, joista kaksi cupin puolella!

Vierailija WBA kohtasi viikonloppuna Fulhamin tärkeässä häntäpään kamppailussa. Allardycen joukot päästivät heti alussa maalin, mutta WBA käänsi ottelun toisella jaksolla 2-1-johdoksi. Lopulta ottelu päättyi 2-2, mutta WBA oli xG:n valossa selvästi vahvempi osapuoli.

Fulham-tasuria edelsi ruma tappio Manchester Citylle 0-5 sekä 1-2-tappio West Hamille. Tätä ennen WBA kuitenkin voitti Wolvesin vieraissa. Sarjapaikan säilyttäminen tulee olemaan tiukassa, mutta ei West Bromwichin tilanne missään nimessä toivoton ole.

Tämän ottelun asetelma olisi ollut hyvin erilainen vielä kuukausi sitten. Tuolloin Sheffield United näytti suorastaan toivottomalta. Nyt kotijoukkueella on uutta virtaa, mutta tähän on betsimarkkina myös reagoinut. Sheffield Unitedista on tehty käsittämättömällä tavalla noin 50 % suosikki!

Tällaisessa jumbokamppailussa ei voi kerta kaikkiaan olla suuria suosikkeja. Me otamme vahvasti kantaa vierasjoukkueen puolesta, jonka perustaso on yhä Sheffield Unitedin yläpuolella. Pelataan WBA +0,5 n 1,91 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62 %.

 

Newcastle-Crystal Palace (klo 22:15)

Kotijoukkue Newcastlen faneilla oli lauantaina vihdoin syytä hymyyn. Magpies pelasi loistavan ottelun kovakuntoisen Evertonin vieraana ja haki matsista 0-2-voiton toisen jakson osumilla. Arkkitehtinä oli kukapa muu kuin Callum Wilson.

Newcastlella oli takana järkyttävä tappioputki ennen Everton-voittoa. Joukkue ehti pelata 11 matsia saldolla 0-3-8 ja lahjoitti mm. Sheffield Unitedille kauden avausvoiton. Viime viikon Leeds-tappio (1-2) antoi jo lupauksia paremmasta, mutta tuolloin heikko viimeistely esti ansaitun voiton.

Vierailija Crystal Palace lähtee myös otteluun voitto taskussaan. Palace kohtasi lauantaina Wolvesin kotikentällä. Matsi oli juuri niin vähämaalinen nyhjäys, kun ennakkoon saattoi olettaa. Palace kairasi lopulta juuri ja juuri ansaitun 1-0-voiton.

Tätä edelsi todella heikko jakso, jonka aikana lontoolaiset voittivat ainoastaan yhden kymmenestä pelaamastaan ottelusta. Tämäkin pistepotti tuli Sheffield Unitedista kotikentällä. Alkoi näyttää siltä, että Palace valuu tosissaan Valioliigan putoamiskamppailuun.

Vastakkain on siis kaksi joukkuetta, joiden vuoden vaihde on ollut tuloksellisesti täynnä tuskaa. Molemmilla on helpottava voitto takana viikonlopulta. Ero on siinä, että Newcastle oli myös pelillisesti erinomainen. Harakat on löytänyt viime otteluissa vihdoin lääkkeet maalipaikkojen luomiseen.

Crystal Palace on kaksikosta hieman vahvempi joukkue, mutta ei missään nimessä ottelussa suosikki. Pelaamme Newcastle DNB in 2,00 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55 %. Voit myös betsata kotijoukkuetta 1X2-muodossa 2,80+ kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *