Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Kärpät -2.5 hcp

KERROIN

2.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kärpistä on eri medioissa kirjoitettu kaikki mahdollinen. Joukkueen materiaali on toki liigan paras, mutta suurin ero muihin joukkeisiin tulee Kärppien pelitavasta ja sen toteutuksesta. Kärpät tekee ylivoimaisesti vähiten virheitä Liigan joukkueista, sillä jokainen yksilö tietää tasan tarkkaan, mitä kentällä kuuluu tehdä. Iso osa Kärppien menestyksestä menee siis valmennusryhmän ansioksi.

Kärpät on myös ollut kauan iso peikko SaiPalle. Vaikka lappeenrantalaisten pelaajisto on toki muuttunut rajusti viime vuosina, tämä perinne on yhä voimissaan Sputnik- leirissä.

Perjantaina erittäin kova tempoisen ja fyysisen ottelun pelannut SaiPa jatkaa matkaansa Oulun Kärppien vieraaksi haastavassa tilassa. Sport-ottelussa ajoittain pitkien puolustuspään vaihtojen myötä kovan rasituksen alle joutunut SaiPa joutuu Kärppien kotiluolaan pahasti väsyneenä.

Kertalleen tällä kaudella Kärpät nollannut Westerholm saanee jälleen pelata ottelun Kärppiä vastaan. Nuoren SaiPan maalivahdin viime aikaiset otteet ovat kuitenkin olleet heikkoja, ja näin kokemattoman maalivahdin kyseessä ollessa suunnan muuttaminen voi olla haastavaa.

SaiPan kova rasitus, sekä epävarma maalivahti kääntävät vaakakuppia niin rajusti Kärppien suuntaan, että reilu panostus kotijoukkueen reilulle voitolle on paikallaan. Poimitaan LeoVegasilta Kärpät -2,5 maalin tasoituksella kertoimella 2,25.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!