Watford (1X2)

KERROIN

1.69
0
pv
0
t
0
min
0
s

Bristol City +0.5

Monissa Euroopan futissarjoissa pelataan viikokkierrosta. Poimimme tiistain tarjonnasta kolme maistuvaa pelikohdetta.

Valioliiga: Watford-Fulham (klo 21:45)

Kotijoukkue Watford on pudonnut sarjataulukossa viime aikoina pari pykälää joukkueen hävittyä kolme vierasmatsia putkeen. Näille tappioille ei kannata antaa suurempaa painoarvoa, sillä kyseessä ovat ottelut Manchester Unitedia, Manchester Cityä ja Liverpoolia vastaan.

Hornetsin taso ei riitä sarjan top 6 -joukkueita vastaan, mutta sama koskee toki muitakin keskikastin joukkueita. Itse asiassa, Watford on hävinnyt edellisen kerran liigapelin top 6:n ulkopuolella olevalle joukkueelle neljä kuukautta sitten!

Vierasjoukkue Fulhamin tilanne on synkkä, eikä parannusta ole valitettavasti luvassa. On enää vain ajan kysymys, milloin joukkueen putoaminen varmistuu myös teoriassa. Käytännössä Cottagers on ollut matkalla Championshipiin jo useamman kierroksen ajan.

Viikonloppuna Fulham hävisi odotetusti Manchester Citylle kotonaan. Kyseessä oli jo kahdeksas peräkkäin tappio, ja joukkue rikkoi myös kyseenalaisen ennätyksen Valioliigassa: Fulham on päästänyt vähintään kaksi maalia 13 ottelussa peräkkäin.

Watford on täysin ansaitusti Valioliigan top 10 -sijaluvuilla. Eroa on vain yks piste 7. sijan Wolvesiin, ja joukkueella on todella kotipainotteinen ohjelma kauden lopulla. Fulham on tasoltaan kaukana perässä, ja lontoolaisten vierasmatsit ovat olleet karmivaa katseltavaa: saldo 0-2-14 maalierolla 10-40. Jopa sarjajumbo Huddersfield on voittanut yhden vierasottelun.

Fulhamin tilannetta ei helpota Aleksander Mitrovicin tilanne: 10 maalia iskenyt tehokärki ei ole täydessä pelikunnossa, ja hänen osallistumisensa on 50-50.

Kotivoitto riittää helposti peleihin in 1,69 markkinatopilla. Aasialainen -1,0 tasoitusveto esim. n 2,15 kertoimella on myös kelvollinen valinta.

Championship: Middlesbrough-Bristol City (klo 21:45)

Championshipin rästiotteluna nähdään tiistaina todella mielenkiintoinen kamppailu kahden kärkijoukkueen välillä.

Kotijoukkue Middlesbroughin maaliskuu oli suorastaan karmiva saldolla 0-1-4. Boro elätteli vielä kuukausi sitten toiveita suorata noususta, mutta nyt joukkue on yhtäkkiä pudonnut pois jopa kuuden joukosta.

Takana on todella ruma neljän ottelun tappioputki, joka jatkui lauantai-iltana myös suomalaisten suosikkijoukkue Norwichia vastaan. Boro hävisi matsin 0-1, ja oli heikompi joukkue myös xG:n valossa. Tämä on ollut huolestuttavaa viime otteluissa, eli Boron tappiot ovat kaiken lisäksi olleet täysin ansaittuja.

Bristol Cityn viikonloppu sujui sen sijaan huomattavasti paremmin. Robins kohtasi hirmuisessa iskussa olevan Sheffield Unitedin vieraissa ja onnistui nousemaan 2-1 tilanteesta 2-3 voittoon toisella jaksolla.

Sheffield Unitedin kaataminen oli joukkueen paras suositus pitkään aikaan ja huikean tärkeä voitto. Bristol City on ollut Boron tavoin heikossa hapessa maaliskuun ajan, ja edellinen joukkueen voitto oli helmikuun puolivälistä.

Boro ja City ovat molemmat juuri playoffs-viivan alla pisteen päässä 6. sijalla olevasta Derbystä. Panokset ovat siis kovat.

Bristol City näyttää tällä hetkellä hieman tasokkaammalta joukkueelta, jolla on vieläpä takana rajusti itseluottamusta nostattava voitto. City +0,5 tasoitusveto lähtee lapulle n 1,76 kertoimella. Ottelusta lienee luvassa tasainen ja varovainen, sillä tasapeli tuskin haittaisi kumpaakaan joukkuetta.

La Liga: Espanyol-Getafe (klo 21:30)

Espanjan pääsarjassa pelataan myös viikkokierros, ja pelivalintamme löytyy Barcelonasta, jossa kaupungin kakkosjoukkue kohtaa Getafen.

Espanyol oli yksi syyskauden supersuorittajista, mutta joukkue romahti marraskuussa aivan käsittämättömään tappioputkeen. Alamäki pudotti joukkueen Eurocup-paikoilta aina putoamisviivalle asti.

Espanyol on saanut viimeisen parin kuukauden aikana aavistuksen ryhtiä lisää, mutta tulokset eivät ole vieläkään erikoisia. Lauantaina joukkue hävisi derbyn FC Barcelonalle maalein 2-0 ja tätä edelsi kotitappio Sevillalle myös ilman tehtyä maalia.

Getafen kausi on ollut sen sijaan menestys alusta loppuun. Joukkue on kerännyt pisteitä täysin samalla kaavalla kuin viime vuonna, eli erinomaisella puolustuspelillä. Nyt sijoitus on vielä pari pykälää korkeampi – Sevillan ja Valencian kompuroidessa Getafe pitää yhä hallussaan neljättä sijaa.

Lauantaina joukkue kärsi todella yllättävän ja harvinaisen tappion, sillä Leganes haki pisteet Getafen kotiluolasta ansaitusti maalein 0-2. Kyseessä lienee vain huono päivä, sillä normaalisti joukkueen puolustus ei tällaisia temppuja tee.

Vieraissa Getafe on tarjonnut huikeaa tiliä betsareille: 14 reissupelistä on saldona vain yksi tappio, ja sekin tuli Atletico Madridia vastaan.

Espanyol ja Getafe ovat aivan eri tason joukkueita tällä hetkellä. Asetelma sopii Getafelle todella hyvin, mistä ovat osoituksena kauden aiemmat vierasmatsit. Mielestämme Getafe ansaitsee jopa marginaalisen suosikkiaseman, mutta tarjolla on Getafe DNB Pinnaclella jopa 2,28 kertoimilla!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!