Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Miami

KERROIN

2.14
0
pv
0
t
0
min
0
s

Miami Marlins-New York Mets (02:10)

Miami Marlins on monessa ennakkoarviossa rankattu sarjan heikoimpien joukkueiden joukkoon. Silti joukkue tulee todennäköisesti voittamaan noin 40 % otteluistaan. Yön kamppailussa joukkue kohtaa New York Metsin, joka markkinan mukaan on 57 % suosikki. Arviomme mukaan Mets voittaa ottelun 52 kertaa 100:sta, joten Miamin kotivoiton pelaamisessa on mielestämme järkeä.

Marlins heittää kummulle Jose Urenan, joka on hieman Metsin aloitussyöttäjää Jason Vargasia parempi syöttäjä. Vargasilla on takanaan pitkä ja keskimääräistä menestyksekkäämpi ura MLB:ssä, mutta ikä (36) alkaa painamaan ja edellinen kausi olikin tilastojen valossa heikko. Metsin lyöjäarsenaali on Marlinsia selkeästi kovempi, mutta joukkueelta puuttuu ottelusta muutama tärkeä nimi, mm. Yoenis Cespedes.

Pelataan Miami Coolbetilta kertoimella 2,14 (panossuositus 2/5).

Tampa Bay Rays-Colorado Rockies (02:10)

Tampa ja Colorado heittävät kummulle joukkueen ns. ässät eli parhaat aloitussyöttäjät. Tampan Blake Snell ja Coloradon Kyle Freeland, molemmat vasenkätisiä, ovat varsin kykeneviä syöttäjiä. Kumpikaan ei ole sarjan tähtiä, mutta Snell on pelaajista hieman tunnetumpi ja vetää varmasti tästä johtuen puoleensa enemmän peliä. Freeland on mahdollisesti kauden musta hevonen ja järkipelaajan valinta aina kun on kummulla (ja terve). Arvioimme Coloradon voittavan ottelun 45 % todennäköisyydellä mikä riittää pelikelpoiseksi kohteeksi.

Pelataan Colorado Coolbetilta kertoimella 2,30 (panossuositus 2/5).

Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
The Handicapper sovellusta on käytetty vihjeen laatimisen apuna.

blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!