Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kaustisen vihjerivi pelataan kolmella varmalla ja muihin lähtöihin haetaan yllätyksiä. Toisen kohteen Vikens Energy on huippukunnossa ja tehnyt keulaan päästessään huippuesityksiä. Neljä edellistä keulajuoksua on päättynyt ruunan voittoon. Nyt 3-radalta myrkynnopea avaaja pääsee jälleen lempipaikalleen ja on siitä tosi lähellä. Neljännen kohteen Martin De Bos laukkasi Kuopiossa hylkyyn Suomen debyytissään, mutta näytti luokkansa Joensuussa pari viikkoa myöhemmin. Ori oli joukon hännillä, peräti 7. ulkona ja paineli sieltä kolmannen kautta aivan omia vauhtejaan koko porukasta ohi. Samanlaisena se ei kohtaa tässä voittajaansa. Kuudennen kohteen Stallone teki hurjan esityksen tauolta paluussaan Joensuussa, missä se oli rehti neljäs, taivaltaen koko matkan kuolemanpaikalla. Nyt startti alla se voi parantaa rutkastikin ja kyvyt ovat kaikkien tiedossa.

Avauskohteeseen laitetaan paljon merkkejä. Tim Jerry lähtee ykkösradalta lujaa ja yrittää torjua muut. Otetaan sen ulkopuolelta mukaan Makemake(9%), Peppe Roc ja myös lujaa avaava Emilie K. (4%). Kaikki neljä saavat paikan läheltä kärkeä. Cover Prince on sijoittunut koko uransa hyvin ja osaa voittaakin. Cameleo Press (8%) on ottanut ison osan voitoistaan keulasta, mutta kyllä tamma osaa selästäkin kiriä. Ilman kaikkia kenkiä Cameleo Press on erittäin vaarallinen Kaustisen pitkällä loppusuoralla.

Kolmanteen kohteeseen revitetään myös. Perusmatkan Maatian Tähti palaa tauolta. Tamma sijoittuu aina hyvin, kun vain malttaa ravata. Salaliitto(6%) on hiukan aliarvostettu hyvältä paikalta. Siriliisin voitto roikkuu ilmassa ja alla on kolme kakkossijaa. Hipatsu(2%) on maistuva potintekijä, samoin juoksulangalta matkaan pääsevä Hotlinki(1%). Sipisee on kovassa kunnossa mutta kierrettävää riittää. Mukaan vielä aina rehdisti maaliin saakka tuleva I.P. Vapari.

Viidenteen kohteeseen revitetään mukaan yli puolet valjakoista. Amiraal Victor on niukka suosikki ykkösradalta. Vierestä lähtevä Father Christmas palaa tauolta, mutta on parhaimmillaan ihan riittävä hevonen tähän. Keskeltä rataa mukaan Blue Cates ja Frozen A.F. Taij One arvottiin ulkoradoille, mutta ruuna on voittanut molemmat kauden aiemmat starttinsa. Lex Nicolas pääsee ysikaistalta valitsemaan lähteekö sisäradalta Amiral Victorin taakse vai pelaako varmanpäälle ja on valmiiksi kakkosradalla. Sunrise Valkyria on kanuunakunnossa, mutta lähtöpaikka on sysimusta.

Päätöskohteen suosikki Esther Rich varmistetaan kahdella merkillä. May Way Luxi yrittää perusmatkan ykkösradalta karkuun kovilta takamatkalaisilta. Lady Rock on kolunnut kovia ikäluokkalähtöjä ja pärjännee kyllä rahasarjoissa. Todennäköisin voittaja on kuitenkin suosikki Esther Rich, joka on tehnyt todella hurjia esityksiä viimeaikoina.

Lähtö1:2,3,4,9,10

Lähtö2: 3

Lähtö3: 1,2,3,6,7,11,13

Lähtö4: 4

Lähtö5: 1,2,4,5,7,9,12

Lähtö6: 7

Lähtö7: 1,12,13 Vihjerivin hinta: 44.10e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *