Tampa Bay

KERROIN

1.61
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kansas City Royals-Tampa Bay Rays (21:15)

Ennen kauden alkua Tampa Bayn odotettiin olevan kolmantena pyöränä New York Yankeesin ja Boston Red Soxin taistellessa American League East divisioonan voitosta. Rays on kuitenkin aloittanut kauden niin vahvasti, että sillä on varsin realistiset saumat haastaa idän jättiläiset kamppailussa divisioonan ykkköspaikasta. Joukkueella on MLB:n paras voittoprosentti ja suurin ero tehdyt-päästetyt juoksut tilastossa. Alkukausi on siis ollut erittäin vahva.

Joukkueen syöttöpeli on ollut sarjan parasta ja myös päivän ottelun (paikallista aikaa) aloitussyöttäjä Charlie Morton lukeutuu sarjan parempien syöttäjien joukkoon. Mortonin alkukausi on ollut tasaisen hyvä ja hän lukeutuukin niihin syöttäjiin, jonka yksittäisen ottelun ennakoiminen on keskimääräistä helpompaa (vaikka onkin baseballissa erittäin vaikeaa). Kansas Cityn aloittajalla Danny Duffylla on alla vasta yksi ottelu tällä kaudella, ja hänen edellinen kausi oli heikompi. Duffy taisteli heikomman syöttökontrollin kanssa viime kaudella ja myös maapallojen määrä (mikä on yleensä hyvä asia) oli edellisiä kausia alhaisempi. Etu siis aloitussyöttäjissä selkeästi Tampalla. Sisäpelissä etu on myös Tampalla.

Pelataan Tampa Bay ilta kertoimella 1,61 (panossuositus 2/5).

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!