Brasilia (1X2)

KERROIN

1.91
0
pv
0
t
0
min
0
s

Copa Americassa on siirrytty vihdoin välierävaiheeseen, jossa isäntämaa Brasilia saa vastaansa Argentiinan. Ottelu alkaa klo 03:30 tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Turnauksessa kotiedusta nauttiva Brasilia on ollut toistaiseksi hieman vaikeuksissa kautta linjan. Kotietu voi kääntyä myös paineiksi, mikä on näkynyt joukkueen hyökkäyspelissä. Brassit hukkasivat Paraguayta vastaan jälleen lukemattomia paikkoja. Lopulta välieräpaikka varmistui vasta rangaistuspotkujen jälkeen.

Brasilialle kyseessä oli valtava voitto, sillä joukkue onnistui kestämään kotiyleisön hurjat paineet. Selecao-faneilla on yhä muistissa MM-2014 kotikisojen nöyryytys (1-7 Saksa), ja keltapaidoilta odotetaan vain ja ainoastaan Copa American voittoa.

Brasilian saldona on turnauksesta nyt kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä maalierolla 8-0, mikä kertoo paljon joukkueen vahvuuksista. Omiin ei ole mennyt vielä yhtään palloa.

Argentiinan turnaus on edennyt hyvin nousujohteisesti. Kisat alkoivat 0-2 tappiolla Kolumbialle, mutta Messin johtama joukkue on nostanut tasoaan seuraavissa otteluissa.

Argentiina joutui tiukoille vielä lohkovaiheessa Paraguayn ja Qatarin kanssa, mutta puolivälierä Venezuelaa vastaan hoitui helposti. Lautaro Martinez vei Argentiinan johtoon jo 10. minuutilla, eikä Venezuela saanut kunnon kiriä aikaan missään vaiheessa.

Olemme vihjanneet tähän asti Brasilian turnausvoittoa jo pariinkin otteeseen. Välierässä vedonlyöntimarkkina arvostaa aivan liikaa Argentiinaa, joka on pelivoimaltaan selvästi brasseja perässä. Lisäksi joukkueen supertähti Leo Messi on edelleen varsin kaukana parhaastaan.

Brasilia voittaa ottelun varsinaisella peliajalla lähes kuusi kertaa kymmenestä. in 1,91 kerroin kotivoitolle maistuu erinomaisesti! Voit myös vaihtoehtoisesti pelata Brasiliaa turnausvoittajaksi 1,90-1,95 tasoisilla kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *