Liverpool DNB

KERROIN

2.54
0
pv
0
t
0
min
0
s

Euroopan futiskentillä on tarjolla torstaina kaksi herkullista ottelua. Valioliigassa kohtaavat sarjan jättiläiset, ja Serie A:n puolella nähdään myös kahden laatujoukkueen kamppailu.

Atalanta-Napoli (klo 20:30)

Kotijoukkue Atalanta on ottanut viime vuosina askeleita sarjan top 10 -joukkueesta kohti Serie A:n kärkeä. Bergamolaiset esiintyivät kuluvalla kaudella ensimmäistä kertaa myös Mestarien liigassa. Atalantan taso ei riitä vielä haastamaan Juventusta, mutta sijat 2-4 ovat hyvinkin haarukassa.

Atalanta on tunnettu jo vuosia hurjasta hyökkäyskapasiteetistaan. Bergamolaiset tekivät viime kaudella sarjassa eniten maaleja, ja tällä sesongilla tahti on vain parantunut. Atalanta on tehnyt käsittämättömät 34 maalia enemmän kuin viidentenä oleva Napoli!

Paluu koronabreikiltä on jatkunut myös tuttuun tahtiin. Atalanta on kaatanut Sassuolon 4-1, Lazion 3-2 ja viikonloppuna Udinesen vieraissa 2-3.

Vierailija Napoli on ollut viime vuosina Juventuksen ykköshaastaja. Tämä kausi meni täysin pilalle jo syksyllä, eikä joulukuussa tehty valmentajanvaihtokaan piristänyt joukkuetta. Napoli on kuitenkin löytänyt oman tasonsa kevään ja kesän aikana.

Napoli on pelannut kahdeksan edellistä Serie A -matsia komealla saldolla 7-0-1 ja voittanut viisi ottelua putkeen koronabreikin jälkeen Napoli on kaatanut rutiiniesityksillä Veronan vieraissa 0-2 ja SPAL:n kotona 3-1.

Vaikka vierasjoukkue pelaakin nyt korkealla tasolla, rankkaamme Atalantan silti selvästi vahvemmaksi joukkueeksi. Viime viikolla Atalanta jyräsi täysin jopa Lazion kotonaan, joka on ollut huikeassa tuloskunnossa.

Uskomme Atalantan voittoputken jatkuvan ja betsaamme kotivoittoa in 2,15 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 52%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Man City-Liverpool (klo 21:15)

Kotijoukkue Manchester City sai viikko sitten kyseenalaisen kunnian varmistaa Liverpoolin mestaruus. Cityn ailahtelevat otteet saivat jatkoa Lontoossa, jossa Guardiolan porukka taipui lopulta ansaitusti Chelsealle 2-1.

Tappion myötä Liverpoolin etumatka on 23 pistettä, kun sarjassa on enää 21 pistettä jaossa. City palasi takaisin voittojen tielle FA Cupissa, jossa joukkue kaatoi rutiiniesityksellä Newcastlen maalein 0-2.

City on ollut xG:n valossa sarjan ykkösjoukkue, mutta se on hävinnyt jo yhtä monta ottelua kuin Arsenal, Leicester sekä Manchester United. Pelaajien yksilövirheet ja huono viimeistely ovat käyneet kalliiksi. Pool-matsista ovat sivussa myös Fernandinho ja Sergio Aguero.

Vierailija Liverpool on siis mestari 30 vuoden pitkän odotuksen jälkeen. Jurgen Kloppin miehistö on ollut kiistatta Euroopan ykkösjoukkue ainakin vuoden päivät. Pool ei ole loistanut xG:n valossa aivan Cityn malliin, mutta joukkueen rutiini on etenkin puolustuspäässä aivan omaa luokkaansa.

Liverpool on palannut koronabreikiltä ilman päästettyä maalia. Joukkue pelasi ensin Evertonin kanssa 0-0 -tasapelin, mitä seurasi 4-0 murskavoitto Palacesta. Liverpool ei pelannut FA Cupissa viikonloppuna, joten joukkue on saanut levätä ja juhlia mestaruutta rauhassa.

Manchester Cityn ja Liverpoolin välinen tasoero jakaa kovasti mielipiteitä myös ammattibetsaajien joukossa. Me olemme olleet Liverpool-myönteisiä jo viime kaudesta lähtien, emmekä käännä kelkkaa edes mestaruuden varmistuttua.

Tällainen huippumatsi motivoi varmasti molempia joukkueita. City ansaitsee normaalia pienemmän kotiedun myötä vain marginaalisen suosikkiaseman. Me betsaamme Liverpool DNB in 2,54 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 46%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *