Pelivihje Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaalla ravataan huipputason ravit, kun koko maan parhaimmisto osallistuu Suur-Hollolan karsintoihin. Tämä on monelle kesän pää tapahtuma. Vihjerivi pelataan vain yhdellä varmalla, kun karsintalähtöjen huippuja ei tee mieli jättää ketään pois lapulta. Ainoa varma on neljännen kohteen Uljas Suomalainen. Ori on nyt melko sopivan tehtävän edessä, kun se edellisissään on kohdannut paljon kovempia vastustajia. Härmän Nordic Kingissä se tuli aivan kaikki tallella maaliin umpipussissa. Menohalut näyttivät siltä että, se olisi tilaa saadessaan ohittanut monta pohjoismaiden huippuakin. Nyt vastus on arkisempi.

Ykköslähtö lienee tukossa kolmella merkillä. Radetzky tempaisi alkuerässä keulasta täyden matkan läpi 12.0 ja antoi myrskyvaroituksen muille. Viereltä lähtee huipputamma An-Dorra, joka ei kaihda paikkaa johtavan rinnalta. Takarivistä mukaan Atupem, joka on ollut jäätävän hyvä miltei kahden vuoden tauon jälkeen. Lisäksi Atupem on hevonen, jonka pohjia ei ole vielä katsottu. Se voi parantaa vieläkin vaikka kuinka paljon.

Toinen kohde selvitetään kahdella merkillä. Pekka Korven tallista Run For Royalty ja American Hero erottuvat jonkun verran muista ja ovat hyvillä lähtöpaikoilla. On vaikea sanoa, kumpi on lähdössä nopeampi. Jos Run For Royalty pystyy torjumaan American Heron alussa ja pääsee keulaan, on siitä vaikea tulla ohi.

Kolmas lähtö pelataan kuudella merkillä. Eturivi on täynnä tulisia avaajia ja alussa painetaan urku auki. Kolme lähdön kovinta ovat Majestic Man, Magical Princess ja Knows Best, jotka kaikki osallistuvat alkukiihdytykseen. MAS Capacity on ihan riittävä hevonen tähän, vaikka lähtöpaikka onkin ulkona. Ylivauhdin varalle otetaan kaksi jymy-yllätystä lapulle. Rarity Red (1%) ei osallistu alun kilvanajoon, mutta saanee melko hyvät asemat 3-radalta. BWT Ceasar (0%) on tauluaan parempi ja saa valita lähteekö Majestic Manin vai Magical Princessin takaa. Se voi saada jopa paikan johtavan takaa.

Viides kohde koitetaan selvittää kolmella merkillä. Rallston on pelattu suosikiksi, vaikka lähtöpaikka on umpisurkea. Nopeana avaajana, se ei jääne kuitenkaan aivan toivottomiin asemiin. Gerris Trix oli Kaustisella huippuhyvä pikamatkalla. Se ehti kolmannesta ulkoa voittoon, vaikka keulasta lopetettiinkin kovaa. Bolt Kronos on niin kauheassa kunnossa että se kuuluu joka lapulle mukaan. Mikkelissä se teki mahdottomasta mahdollista, kun se kiersi maililla 12-radalta koko porukan ja otti toisen voittonsa putkeen.

Kuudennen kohteen suosikki on El Indeed. Tamma sijoittuu aina hyvin, huonommiltakin lähtöpaikoilta. Habit Silviolla on alla voitto ja kakkonen huippuesityksillä. Eturivin huippupaikoilta mukaan vielä potintekijöiksi Celeritas Savage (4%), Amille Annabel ((5%) ja Dragon’s Eye (10%). Kaikki saavat hyvän juoksupaikan ja ainakin mahdollisuuden taistella voitosta.

Päätöskohde pelataan kahdella merkillä. Ideamerkkinä Frankenstein Am (9%), joka tulee selkäreissun jälkeen pätkän tosi kovaa. Nyt 2-radalta se saa tarvitsemansa selkäjuoksun läheltä kärkeä. Piteraq on hirmuiskussa, ja sillä päästellään keulasta. Piteraq on se hevonen joka muiden pitää tässä ohittaa maalisuoralla. Jos haluaa pelata leveämmin, kannattaa ottaa suosikki Unique Creation mukaan lapulle. vihjerivistä se jää pois, koska omissa papereissani se jää tässä kuolemanpaikalle, eikä tällaista lähtöä usein siitä voiteta.

Lähtö1: 1,2,10

Lähtö2: 1,2,

Lähtö3: 1,2,3,6,7,9

Lähtö4: 5

Lähtö5: 2,6,8

Lähtö6: 1,2,3,6,10

Lähtö7: 2,4, Vihjerivin hinta: 54e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *