Saint-Etienne DNB

KERROIN

2.40
0
pv
0
t
0
min
0
s

Seuraavassa sunnuntain parhaita peli-ideoita Euroopan huippusarjojen otteluista.

Real Betis-Girona (klo 13:30)

Real Betis kuuluu Espanjan liigan tasaisesti suorittaviin top 10 -joukkueisiin. Tämä kausi on edennyt mainiosti, sillä seitsemäs sija on ennakkoon nähden täysin odotusten mukainen suoritus. Viime aikojen pelivire ei ole kuitenkaan paras mahdollinen.

Betis on hävinnyt La Ligassa kaksi edellistä ottelua maalein 1-2 Real Madridille sekä jumbojoukkue Huescalle. Tätä ennen Betis joukkue oli myös luokattoman huono kotimatsissa Alavesia vastaan. Väliin mahtuu myös kaksi tasapeliä cupissa Real Sociedadia vastaan, eli Betis ei ole voittanut viiteen otteluun.

Gironan tilanne on parempi, sillä joukkue ei ole hävinnyt kuuteen otteluun. Edellisestä 15 pelistä on saldona vain kaksi tappiota, kun cup-ottelut lasketaan mukaan.

Joukkueella on takana erinomainen 3-3 -vierastasapeli Atletico Madridin kotiluolasta, mikä toi jatkopaikan cupissa. La Ligassa Girona on pelannut myös kolme tasaista matsia putkeen.

Vedonlyöntimarkkina ei arvostanut Gironaa viime kaudella, ja tämän talven aikana on ollut samanlaisia viitteitä. Girona on tällä hetkellä hyvin lähellä Betisin tasoa, joten aasialainen +1 Unbetilta 1,73 kertoimella on todella maistuva value. Voit poimia myös Girona +0,5 halutessasi korkeampaa kerrointa ja riskiä.

Fiorentina-Sampdoria (klo 16:00)

Fiorentina on totuttu näkemään jo vuosikaudet Serie A:n europaikkojen tuntumassa. Joukkueen taso ei riitä aivan kärkijoukkueiden haastamiseen, mutta kyseessä on perustasoltaan laadukas top 10 -jengi.

Serie A sujuu tällä kaudella hieman alakantiin, mutta Viola puristi sentään jatkoon cupin puolella kaatamalla Torinon 0-2 viikko sitten. Takana on liigassa todella nihkeä jakso lähtien jo lokakuusta, jonka aikana Fiorentina on voittanut vain 2/12 ottelusta. Ennen joulutaukoa joukkue pelasi tasan 0-0 Genoan kanssa ja hävisi Parmalle 0-1.

Vierasjoukkue Sampdoria on perustasoltaan hyvin samaa luokkaa, ja molemmat kamppailevat tälläkin kaudella top 10 -sijaluvuista. Sampdorian sesonki sujuu hyvin ja kunto on kohdallaan.

Joukkue hävisi toki Juventukselle vieraissa ennen uuden vuoden breikkiä, mutta edeltävät kuusi ottelua kulkivat saldolla 4-2-0. Samp kaatoi Chievon, Empolin ja Parman joulukuun lopulla yhteismaalein 8-2. Cupissa joukkue hävisi Milanille jatkoajan jälkeen.

Sampdoria on tällä hetkellä aavistuksen vahvempi joukkue, joten emme sulata Fiorentinan suosikkiasemaa. Vetoihin kelpaa hienosti in Sampdoria X2 tuplausmahdollisuus (eli +0,5 tasoitus) kertoimella 2,02.

Saint Etienne-Lyon (22:00)

AS Saint-Etienne on ehdottomasti yksi tämän kauden yllättäjistä. ”ASSE” on totuttu näkemään Ranskan Ligue 1:n eurocup-paikoilla, mutta joukkue kamppailee tosissaan jopa Mestarien liigasta ja kakkossijasta.

ASSE:n nousun osaselitys on Monacon ja Marseillen floppaaminen, mutta joukkue on pärjännyt siitä huolimatta erinomaisesti. Sunderlandissa aikoinaan flopannut Wahbi Khazri johtaa hyökkäyspäätä saldonaan komeat 12 maalia 18 ottelussa.

Vierasjoukkue Lyon on kaksi pistettä Saint-Etiennen perässä. Kyseessä on ainoa Ranskan suurseuroista (PSG:n takana), joka on pelannut edes ajoittain omalla tasollaan. Lyonin meno on kuitenkin hyvin nihkeää verrattuna viime vuoteen, jolloin Fekir & Memphis & Diaz -trio paukutti yli 55 liigamaalia.

Lyon on voittanut vain yhden edellisestä kuudesta liigaottelustaan. Tämäkin tuli kriisijoukkue Monacoa vastaan kotona. Joukkueet kohtasivat marraskuun lopulla Lyonissa, jolloin ”OL” vei matsin 1-0. Kyseessä oli tasainen ottelu, jota Saint-Etienne ei olisi ansainnut hävitä.

Kaksikon tasoero on kaventunut entisestään marraskuun kohtaamisesta, ja nyt ASSE on kotikentällään. Saint-Etiennen kotisaldo 8-2-0 maalierolla 21-7 on todella vakuuttava. Lyonin ei kuuluisi olla näistä lähtökohdista vierassuosikki, joten napataan kupongille herkullinen Saint-Etienne DNB Pinnaclen 2,40 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!