Happee -3,5

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Illan toisessa ottelussa Jyväskylän Happee kohtaa Kuopion Welhot. Kauden ensimmäinen kohtaaminen väännettiin Kuopion jäähallissa mutta tänään näyttämönä toimii astetta pienempi Monnari. Peli käyntiin klo 17.00.

Kotijoukkue Happee on ollut erittäin kovassa iskussa ja viimeisestä kymmenestä ottelusta se on poistunut voittajana peräti kahdeksan kertaa. Mikko Lehdon joukkue suorittaa rutiininomaisesti illasta toiseen ja viimeksi täydet pisteet napattiin plakkariin erittäin huonollakin esityksellä, joka on voittavan joukkueen merkki. Peter Kotilainen on jälleen löytänyt tekemisenmeiningin ja laatua riittää aina kolmosviisikkoon asti. Etenkin hirvipaitojen kaksi ensimmäistä ketjua ovat täysin vertailukelpoisia minkä tahansa muun joukkueen kanssa. Maalilla Miro Tuomala on eittämättä yksi sarjan varmimpia kassareita joten pullat on ns. hyvin uunissa Jyväskylässä.

Kuopion Welhot haki eilen ison voiton Porin Karhuista rangaistuslaukausten jälkeen lukemin 5-6 ja näin ollen orastava tappioputki saatiin katkaistua. Taikurit eivät kuitenkaan voi vielä huokaista helpotuksesta sillä karsijanpaikalla majaileva OLS on ainostaan kolme pistettä savolaisia perässä. Welhot on ollut tällä kaudella erittäin tehoton hyökkäyspäässä ja kimurantti maalivahtitilanne ei myöskään pitkänpäälle voi olla näkymättä. Roni Tuononen torjui eilen joten on hyvin mahdollista, että nuori Kosti Jolkkonen astelee tänään tolppien väliin.

Happee on otteluun täysin ansaittu suosikki eikä voittajasta pitäisi juuri olla epäselvyyttä. Jyväskyläläisten tekeminen on ollut todella korkealla tasolla eikä se kotiluolassaan ennalta heikommille ole pisteitä vielä menettänyt. Welhot nappasi eilen tärkeät pisteet Porista ja luonnollisesti tuo ottelu oli myös viikonlopun selkeä ykköspysäkki. Kapealla rosterilla operoivalla joukkueella b2b-peli tulee varmasti painamaan eikä mikään totaali ulospuhalluskaan kaukaa haettua ole. Happee marssii tässä selkeään kotivoittoon ja in 3,5 maalin tasoitukselle tarjoama 1,85 kerroin napataan pelitositteelle talteen. (raja 1,75) (panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!