Lasb

KERROIN

1.84
0
pv
0
t
0
min
0
s

alle 10,5 maalia

Salibandyliigassa on tarjolla jälleen huippumielenkiintoinen Hämeen-derby Lasbin isännöidessä Steelersiä. Kauden ensimmäisessä ottelussa Steelers nappasi voiton lukemin 6-4, joten revanssinälkää lahtelaisilla luulisi ainakin olevan. Ottelu käyntiin Lahden Suurhallilla klo 17.00!

Lasb lähti kauteen suurin odotuksin mutta erittäin heikko syyskausi söi oranssipaitojen pudotuspelihaavet lähes samantien. Toki teoreettiset mahdollisuudet ovat vielä olemassa, mutta edelläolevien olisi sukellettava kyllä todella rajusti mikäli Lasb keväällä tosipeleissä nähtäisiin. Kotijoukkueen käyrä on selkeästi noususuuntainen ja viimeiset viisi peliä ovat tuottaneet kolme voittoa. Joukkueen materiaali on varsin tasainen ja kärki nuorten Rasmus Kainulaisen ja Miska Mäkisen johdolla on hyvinkin varteenotettava. Pääluotsi Teemu Varis ei ole saanut ryhmästään läheskään täyttä potentiaalia ulos ja miehen jatkosta voidaan olla hyvinkin montaa mieltä. Maalilla Kaapo Kettunen on pelannut tasoonsa nähden varsin mallikkaasti ja luonnollisesti saa torjuntavastuun tänäänkin.

Hämeenlinnan Steelers on odotuksiin nähden esiintynyt todella hyvin. Putoamiskamppailuun arvioitu joukkue on vielä kamppailussa pudotuspelipaikasta ja matkaa kahdeksantena olevaan Indiansiin on ainoastaan kaksi pistettä. Teräsmiehet kokivat viikolla kovia, kun joukkueen selkä ykköspyssy Ville Lastikka loukkaantui ja on kentiltä sivussa ainakin 4 viikkoa. MM-kisoissakin avainasemassa ollut laituri on takonut joukkueen maaleista noin kolmasosan joten menetys on valtava. Myös Lastikan tutkapari Nico Jonaeson on kärsinyt pienistä vaivoista joten miehen pelikunto on pienoinen arvoitus. Kärkihyökkääjä Markus Sipronen on ottelusta varmuudella sivussa. Steelers on nostanut kokoonpanoonsa nuoret Aleksi Hiltusen (B-jun.) ja Pyry Kauppisen (B-jun.) joista ainakin jälkimmäinen on istutettu pelaavaan kokoonpanoon. Maalilla Santtu Pohjonen on ollut erittäin hyvä ja aloittaa tolppien välissä tässäkin ottelussa.

Lasb on ollut kaudella selkeä pettymys mutta nyt sillä on todella hyvät saumat napata ainakin voitto paikallisvastustajastaan. Steelers lähtee illan otteluun varsin repaleisella kokoonpanolla ja etenkin Lastikan puuttuminen syö tehoja hyökkäyspäästä valtavasti. Lasb on otteluun varsin oikeutettu suosikki ja suora kotivoitto kelpaa peleihin in kärkikertoimella (raja 1,79). Myöskään maaliodotus ei ole papereissamme järin korkella ja alle 11 maaliin jäädään noin 58% todennäköisyydellä, joten ruksitaan 1,88 kerroin myös kupongille talteen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!