Fulham-ManUtd U2.5

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikkona on vuorossa kaksi mielenkiintoista Valioliigan ottelua. Liigan kärkikaksikko on tulessa, ja otamme kantaa molempien Manchesterin joukkueiden otteluihin.

Manchester City-Aston Villa (klo 20:00)

Kotijoukkue City lähtee keskiviikon matsiin ilman ongelmia. Guardiolan joukko näyttää pelottavan vahvalta juuri nyt! Sunnuntain voitto Crystal Palacesta 4-0 oli vakuuttava esitys ja jatkoa aiemmille voitoille. Alkukauden kompurointi näyttää vihdoin jääneen taakse.

City kaatoi viime viikon rästipelissä Brightonin, jota edelsi FA Cup-voitto Birminghamista ja Liigacupin voitto Manchester Unitedista. Takana on peräti seitsemän voittoa putkeen ja peräti 14 tappiotonta matsia saldolla 11-3-0 kun lasketaan mukaan kaikki kilpailut.

Vierailija Aston Villan ohjelma on ollut sen sijaan poikkeuksellinen johtuen koronaviruksesta. Villa joutui heittämään FA Cup-matsiin juniorimiehistön ja hävisi ottelun odotetusti Liverpoolille 1-4. Myös taannoinen liigapeli Newcastlen vieraana peruttiin koronaviruksen vuoksi.

Villa ei ole itse asiassa pelannut ykkösmiehistöllään sitten 1. tammikuuta, jolloin joukkue hävisi Manchester Unitedille niukasti vieraissa 1-2. Takana on pelitauko, joka on tullut varmasti tarpeeseen erittäin tiukan ohjelman keskellä.

Manchester Cityn ohjelma on ollut sen sijaan todella tiukka. Viime viikollakin väännettiin ylimääräinen rästipeli, jota edelsi myös viikkomatsi Manchester Unitedia vastaan. City on toki käyttänyt rotaatiota, mutta huippumiehille kertyy minuutteja. Tässä on ehdottomasti Villan etu.

Otamme kantaa vieraiden suuntaan tässä matsissa. Manchester City on pelottavan vahva, mutta Villa on laatujoukkue tällä kaudella, eikä taivu helposti. Pelataan Villa +1,5 maalin tasoituksella n 2,15 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 55 %. Voit myös pelata alle 3,0 tai 3,5 maalia otteluun.

 

Fulham-Manchester United (klo 22:15)

Kotijoukkue Fulham lähtee United-matsiin pitkästä aikaa tappion kärsineenä. Mökkiläisten pitkä tasapelien putki meni poikki Chelseaa vastaan lauantaina. Turpiin tuli 0-1, mikä johtui pitkälti Fulhamin saamasta punaisesta kortista jo 44. minuutin kohdalla.

Scott Parkerin miehistö on tiivistänyt takalinjojaan viime aikoina toden teolla. Joukkue olisi voinut täydellä miehistöllä hyvinkin riistää pisteen myös Chelsealta. Saldona on kaikki kilpailut mukaan luettuna jo kahdeksan U2,5 tulosta putkeen. Peräti 12/15 edellisestä ottelusta on alle 2,5 maalin otteluita.

Vierailija Manchester United kohtasi sunnuntain huippumatsissa Liverpoolin. Alussa United oli ahtaalla, mutta lopussa oli myös paikat napata jopa kolme pistettä. Lopulta tasapeli tällaisessa kärkikamppailussa on ihan hyvä suoritus.

Solskjaerin ryhmällä on ollut omat ongelmansa, mutta tällä hetkellä tulosta tulee Valioliigassa mukavasti. United on pelannut 12 liigamatsia huikealla saldolla 9-3-0. Tällaiset lukemat voivat viedä joukkueen jopa mestaruuteen saakka! Cupit sujuvat nihkeämmin, mutta se tuskin faneja juuri nyt haittaa.

Ottelun lähtökohdat ovat hyvin vähämaaliset. Fulham pistää Unitedin taatusti tiukoille, aivan kuten Burnley myös viikko sitten. United on pelannut myös 3/4 liigapelistään 0-0 & 1-0 & 0-1 -tuloksia. Ylimääräinen rasitus pakottaa molemmat myös säästämään energiaa.

Pelataan alle 2,5 maalia in 2,15 kertoimella. Kyllä U2,5 valinnan pitäisi tässä ottelussa olla selvä suosikki. Todennäköisyysarviomme on tapahtumalle 55 %. Fulhamin neljä edellistä kotipeliä ovat Valioliigassa 0-1, 0-0, 0-0 ja 1-1 -tulokset.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *