Pelivihje,Ravit,Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vaikean oloinen kierros pelataan kahdella ideavarmalla. Avauskohteen Crossover (22%) on kova menijä tähän lähtöön. Crossover palasi Jokimaalle yli 8kk tauolta. Juoksu päättyi viimeisen kaarteen pitkään laukkaan, mutta hyviä merkkejä oli ilmassa. Uskon että Crossover parantaa jo tähän starttiin riittävästi voittoa ajatellen. Toinen varma on neljännen kohteen En Candy Till (11%). Iikka Nurmosen kommenttien mukaan ei olisi yllätys, jos tamma palaisi voittokantaan. Keulajuoksu on tarjolla ja siitä En Candy Till olisi peliprosenttejaan todennäköisempi voittaja.

Avauskohde on arvaamaton 16 valjakon tammavoltti. Pelataan eturivin paikoilta kupongille Zelles Atchiu, Caitlyn, Karela Boko, sekä Fake Super Fast, joka tuli Ruotsista Veijo Heiskasen mukana suomeen. Lähes kaikki Henna Halmeen ajokit ovat menestyneet hyvin Suomen starteissaan. Siksi Fake Super Fast otetaan pikku yllärinä lapulle.

Kolmas kohde pelataan kolmella merkillä. Run and Repeat on tykkikunnossa ja 8-radaltakin ykkösmerkkimme. Ulkoradalta on kuitenkin riskinsä, joten otetaan mukaan kaksi varmistusta hyviltä paikoilta. Federal Hill on voittanut pitempiä matkoja, mutta se näytti Mikkelissä heinäkuussa, että nopeus riittää mailillakin. Mukaan vielä väkisinkin hyvän reissun saava Que Tal (4%).

Viidenteen kohteeseen revitetään kuusi merkkiä. Pica-Pica Oak tekee jatkuvasti hyviä esityksiä ja kuuluu ajoissa lapulle. Com Tuff on pelattu suosikiksi ja se nousee tässä kyllä korkealle. No Limit Royaltyn ja Piteraq:in luokka riittää, mutta lähtöpaikat ovat hankalat. BWT Danger saa hyvän reissun, kun sisäpuolelta on jäänyt kaksi hevosta pois. Ideamerkkinä mukaan Estelle Brodda, joka on kahteen edelliseen tehnyt lupaavat kirit joukon hänniltä.

Päätöskohteen ykkösmerkki on keulaan ampuva Look Complete. Varmistetaan kuitenkin neljällä valjakolla. Loser on Loser pääsee matkaan Look Completen sisäpuolelta, eikä juoksu voi kovin pieleen mennä. Joseph Boko olisi tässä jopa varma-ainesta, mutta kunto on arvoitus. BWT Caesar tulee aina rehdisti maaliin asti. Jätti yllärinä mukaan vielä takarivin Quick Vald (2%), joka tosin vaatisi ylivauhtisen juoksun.

Lähtö1: 3

Lähtö2: 1,3,4,13

Lähte3: 1,2,8

Lähtö4: 3

Lähtö5: 2,3,5,7,8,11

Lähtö6: 3,5,6,8,10 Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *