Helsingborg +0,5

KERROIN

2.33
0
pv
0
t
0
min
0
s

Warberg +1,5

Ruotsin salibandysta löytyy sunnuntaille muutama peli-idea joita käydään läpi seuraavasti.

Linköping-Helsingborg (klo 17.00)

Linköping lukeutuu sarjan kestomenestyjiin ja kyllähän joukkue tänäkin vuonna vaikuttaa erittäin kilpailukykyiseltä. Startti kauteen on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin helppo ja kuudesta pelatusta ottelusta se on kaivanut ainoastaan yhden voiton. Toki otteluohjelmakin on ollut aivan haastavimmasta päästä eikä pallo ole juurikaan pomppinut joukkueen hyväksi. Linköping mielletään erittäin fyysiseksi ryhmäksi ja kyllä härkämäiset Matej Jendrisak, Martin Karlsson sekä Olle Abrahamsson varsinaisia työmyyriä hyökkäyspäässä ovatkin. Nuorehko puolustus on ollut alkukaudesta selkeä akilleen kantapää eikä maalivahtikaksikko Laakso-Blom papereissamme vielä aivan vakuuta.

Helsingborg on ollut yksi alkukauden postiviisimmista tuulahduksista, eikä vahvaa virettä voi pitää mitenkään yllätyksenä. Daniel Pålsson on erinomainen valmentaja ja viime kaudella rakennettu pohja alkaa kantaa hedelmää juuri nyt. Joukkueen otteluohjelma on ollut selkeästi esimerkiksi juuri Linköpingiä köykäisempi emmekä mekään usko, että FCH voittoja ihan samaan tahtiin tulee koko kautta napsimaan. Linus Nordgren on jälleen osoittanut arvonsa ja on joukkueelle elintärkeä palanen. Ykkösketjun Jonathan Nilsson ja Andreas Lindholm eivät vielä ole yltäneet aivan viime kauden pistetahtiin joten potentiaalista parannnusta tällä saralla on myös odotettavissa. Jonathan Edling lukeutuu aivan sarjan maalivahtieliittiin ja peittoaa virkaveljensä tässä matchupissa melko selvästi.

Linköpingin alku on ollut haastava ja vaikka tuurikaan ei juuri ole ollut joukkueen puolella niin kyllä pelillisistäesityksistäkin löytyy paljon puutteita. Oskar Hovlund on puolustuksessa ainut varma kortti ja esimerkiksi isoon rooliin hankittu Olli Laine selkeästi vielä hakee peliään uudessa joukkueessa. Helsingborg on ollut erittäin väkevä ja kesällä reilusti lisää leveyttä riveihinsä hankkinut ryhmä ei tällä kaudella ole enää aivan ykköskenttänsä varassa. Linköping on kotonaan suosikki, mutta aivan kertoimien veroisena emme voimasuhteita näe. Ottelusta on turha mitään maali-iloittelua odottaa ja pienten marginaalien kamppailussa vieraat nappaavat vähintään pisteen mukaansa noin 50% arviolla. in kova 2,33 kerroin vaihtoehdolle Helsingborg +0,5 kelpaa loppuviikon peleihin mukaan.

Sirius-Warberg (klo 17.00)

Viime kaudella hieman varkain pudotuspeleihin selvinnyt Sirius on startannut kautensa todella heikosti ja vaikka plakkarissa on ainoastaan yksi voitto kuudesta ottelusta voidaan tätäkin pitää hieman onnekkaana saldona. Viimeksi Dalen murskasi uppsalaiset tylysti lukemin 9-0. Omissa soi keskimäärin yhdeksän kertaa illassa ja viime vuonna erittäin kovaa jälkeä niittänyt hyökkäystrio Eriksson, Drews, Alvinder on palannut rajusti takaisin kuolevaisten joukkoon. Tähtihankinta Billy Nilsson loistaa edelleen ainoastaan poissaolollaan ja kapteeni Johan Eriksson ilmoitti jäävänsä tauolle perhesyistä. Maalinsuulla Tobias Steineck on ihan kelpo kassari mutta puolustus edessä tällä hetkellä tekee miehen työstä erittäin haastavaa.

Sarjanousija Warberg on niin ikään saalistanut vasta yhden voiton eikä se viimesintä Helsingborg kohtaamista lukuunottamatta juuri paljoa enempää olisi ansinnutkaan. Pelillisesti vaaleansiniset ovat selkeästi normaalia vahvempi nousijajoukkue joskin seuralla pitkät perinteet pääsarjatasolta myös löytyykin. Birgerssonin veljespari sekä Mattias Kongstad muodostavat erittäin vaarallisen syömähampaan ja duunariosastoa joukkueesta kyllä löytyy. Kapteeni Westergreniltä sekä Robin Blåbergiltä on vielä lupa odottaa parempaa. Maalilla Tobias Jernsand on todella vahva ja penkin takana häärää erittäin arvostettu Kent Göransson.

Sirius on tykitetty otteluun hyvinkin suureksi ennakkosuosikiksi eikä joukkue tällä hetkellä kerää allekirjoittaneelta yhtään luottoa. Viime kaudella selkeästi ylisuorittanut ykkösvitja ei lado palloa enää joka paikasta verkon perukoille eikä näiden takaa löydy tarpeeksi laatu paikkaajia. Nilsson lienee edelleen päivittämässä joukkueen somea ja Eriksson viettää aikaa perheensä kanssa. Warberg on tällä hetkellä joukkueista selkeästi stabiilimpi eikä vierasvoitto todellakaan ole mahdottomuus. Vieraat saavat markkinoilla eteen puolitoista maalia ja tämän se ”koveeraa” yli kerran kahdesta. in tarjoama 2,08 ruksitaan pelitositteelle talteen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *