Pelicans -1.5

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina viiden ottelun kierros. Nähdäänkö kaukalossa tällä kertaa vastaavia murskavoittoja kuin keskiviikkona? Me ennakoimme kovaa kyytiä kahdelle heikolle vierasjoukkueelle.

Pelicans-Saipa (klo 18:30)

Viime kaudella pahasti räpiköinyt Pelicans aloitti tämänkin syksyn heikosti häviämällä 5/7 ensimmäisestä ottelustaan. HPK:sta otettu 7-2-murskavoitto kuukausi siten käänsi kuitenkin joukkueen kurssin.

Nyt Pelicans on voittanut kuusi kahdeksasta edellistä ottelustaan ja hävinnyt varsinaisella peliajalla ainoastaan KooKoolle. Joukkue on pystynyt napsimaan pisteitä myös heikommilla suorituksilla. Ailahtelua tulee edelleen, mutta hyvänä päivänä joukkue pystyy todella koviin tuloksiin.

SaiPa on viettänyt käytännössä koko kauden sarjan pohjilla yhdessä Jukureiden kanssa. Pari viikkoa sitten seura lomautti myös valmennusjohtonsa, mutta tästä saatiin itse asiassa pientä piristystä. SaiPa kaatoi Kärpät ja KalPan hyvällä taistelupelillä.

Nyt takana on jälleen kaksi tappiota; ensin jumbojoukkue Jukureiden vieraana 3-4 ja sitten TPS:lle kotona 1-2. SaiPa ei ole vielä pelannut otteluakaan tällä viikolla. Plussaksi voidaan mainita Eetu Tuulolan hankinta, joka tuo ratkaisu- ja vääntövoimaa Sputnikkien riveihin.

Hyvällä fiiliksellä lentävät pussinokat ovat tähän paikkaan todella kova vastus SaiPalle. Takana on ansaittu voitto Ässien vieraana 3-5, jossa Pelicans käänsi matsin itselleen kolmella päätöserän osumalla. Emme usko joukkueen kompuroivan perjantain ottelussa.

Pelicans on ottanut syksyn mittaan useita murskavoittoja. Haistelemme jälleen yhtä sellaista, joten betsaamme Pelicans -1,5 maalin tasoituksella Pinnaclen 1,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Turvallinen, luotettava ja nopeat ulosmaksut
  • Paras valikoima jääkiekkovetoihin
  • Talletusbonuksessa hyvät kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

KalPa-Ässät (klo 18:30)

Kotijoukkue KalPa pelasi keskiviikkona erittäin vahvan matsin Turussa, vaikka ottelu menikin jatkoajalle. Kuopiolaiset iskivät 2-3-maalin vain 15 sekuntia jatkoajan alkamisen jälkeen. Esitys oli xG:n valossa erinomainen.

KalPa on ollut koko kauden erittäin vakuuttava joukkue. Olemme olleet erittäin myönteisiä kuopiolaisten suhteen heti kausiennakosta lähtien. Vaikka viime viikkojen tulostaso on hieman laskenut, KalPa on ollut monissa otteluissaan epäonninen.

Ässät hävisi puolestaan keskiviikon ottelunsa täysin ansaitusti Pelicansille, vaikka joukkue siirtyi 3-2-johtoon heti 3. erän alussa. Patapaidat lahjoittivat Pelicansille peräti yhdeksän ylivoimaa, joista vastustaja myös rankaisi kovalla kädellä.

Ässät on tällä hetkellä kuriton joukkue, jolta puuttuu selkeä pelisuunnitelma. Viime lauantaina Pata romahti peräti 1-9-tappioon Lukon vieraana. Voittoja ei ole tullut varsinaisella peliajalla yhdeksään otteluun. Kannattajien keskuudessa on väläytelty jopa puheita Selinin asemasta.

KalPa on ollut meidän suosikkijoukkueemme kauden alusta asti, ja kuopiolaisten betsaaminen on todellakin kannattanut. On vaikea uskoa Ässien venyvän yllätykseen nykyisessä formissaan. Betsataan KalPa -1,5 Pinnaclen 1,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio on 57 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *