Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jyväskylän vihjeriviin löytyy kolme varmaa. Avauskohteen Pauhis on edelleen voittamaton Antti Teivainen rattaillaan. 8-Rata lienee jyväskylässäkin vain hidaste, kun vastus näyttää ihan sopivalta. Toisen kohteen ravikuningatar Suven Sametti starttaa nyt aivan lahjasarjassa ja on kierroksen todennäköisin voittaja. Päätöskohteessa Magical Princess ja An-Dorra iskevät jälleen yhteen. Luotamme Magical Princessin nappaavan alussa keulat ja vetävän siitä maalin saakka. Porissa 23.10 Pekka Korven valmennettava spurttasi toisesta sisältä An-Dorrasta ohi juuri ennen maalia. Nyt An-Dorra joutunee tyytymään kuolemanpaikkaan.

Kolmannessa kohteessa juniorikuskit ottavat mittaa toisistaan, sinänsä laadukkailla hevosilla. Werner Ors on ollut jättihyvä kolmeen edelliseen, joista tuloksena kaksi voittoa ja kakkonen. Jasmine Zon vastailee yleensä keulasta sitkeästi, mutta nyt se ei varmaankaan pysty keulapaikkaa puolustamaan. Jyväskylässä toinen sisällä on kuitenkin huippupaikka, kun maalisuoralla avautuu vielä 0-rata. Astrum on kova peli ja kirii takaakin monesta ohi. Pica-Pica Oak (7%) suorittaa tasaisen hyvin ja tulee aina rehdisti maaliin saakka. Jimpeto Joy:lla on hyvä lähtöpaikka ja 3 voittoa neljästä edellisestä.

Neljännessä kohteessa arpaonni heitti suosikki Consalvon 8-radalle ja ori kaipaa varmistuksia. Piece Of Hero ja Mask Off ovat ihan mahdollisia voittajia huippupaikoilta. Xanthus Wapid (7%) on ollut mainio kolmeen edelliseen ja voi päästä takarivistä hyvin läpi nopeiden avaajien takaa. Quite A Lover on voittanut tänä vuonna vasta kerran, mutta kunto on kohdillaan. It’s Raining Men on ollut useammin kuin joka toinen kerta tänä vuonna kolmen sakissa.

Viides lähtö on 3100 tasoitusajo. Vaikuttaa kolmen kaupalta. 20m pakilta lähtee Forssassa perusmatkan voittanut Way To Go, joka kuuluu lapulle. Samalta paalulta juoksuradalta lähtee maraton matkoilla viihtyvä Quick Diablo, joka voi olla kärjen kimpussa jo ensimmäisellä takasuoralla. 40m Pakilta lähtee suosikki Sahara Sandstorm joka jaksaa kiertää.

Kuudes kohde on kylmäveri tammojen maraton matka. Hetviina ja Vennelmon Varma jyräävät takamatkaltakin luokallaan korkealle. Varoitus yrittää voltin ykköseltä karkuun kovilta takamatkalaisilta. B. Riitu ja Liinan Liekki ovat keskikarsinan kovimmat ja ihan mahdolliset menestyjät.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *