Granada +0.5

KERROIN

1.79
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipin kausi on edennyt puoliväliin, kun 23. sarjakierros käynnistyy perjantaina. Vastakkain on kaksi kauden alisuorittajaa. Toinen pelikohde haetaan Espanjasta.

Championship: Middlesbrough-Stoke (klo 21:45)

Kotijoukkue Middlesbrough lähtee perjantain kamppailuun vierastappio niskassaan. Boro hävisi viikko sitten Swansean kotiluolassa 3-1, mikä ei ollut sinänsä yllätys. Heikosti sujuneen kauden surkein osa ovat olleet reissupelit, joista Borolla ei ole vielä yhtään voittoa (0-5-6).

Kotona sentään kulkee huomattavasti paremmin. Koillis-Englannin joukkue on kerännyt 80% pisteistään kotifaniensa edessä. Joukkueen puolustus on myös pitänyt nollat kahdessa edellisessä kotimatsissa ja 3/4 viimeisestä kotipelistä.

Boro trendi viime viikon tappiosta huolimatta aavistuksen parantunut; saldo 2-3-2 ja tappiot vieraissa koville Leedsille & Swansealle. Tämä on huomattavasti koko kauden trendiä parempi lukema.

Vierailija Stoken tilanne on vieläkin heikompi. Potters lähti kauteen paperilla yhtenä sarjan vahvimmista joukkueista. Kaikki meni kuitenkin pieleen heti avausottelusta lähtien, ja Stoke ajautui karmivaan tappioputkeen.

Tilannetta on yritetty korjata manageri Nathan Jonesin potkuilla. Stoke on pelannut Michael O’Neillin johdolla seitsemän ottelua saldolla 3-1-3, joka on huomattava parannus Jonesin järkyttävään 2-2-11 -saldoon.

Stoke on pienestä nousuvireestä huolimatta edelleen kaukana optimitasostaan. Joukkueen puolustuspeli on sentään parantunut, mistä on osoituksena myös kaksi nollapeliä putkeen. Stoke nollasi sekä Readingin että Lutonin kirjaimellisesti jättäen vastustajansa todella vähille paikoille.

Tämä ottelu löyhkää todella vähämaaliselle ja tiukalle matsille. Boro on pystynyt kotonaan hyviin esityksiin, ja kyseessä on yksi sarjan vähämaalisimmista joukkueista. Stoke on myös parantanut peliään ja saanut etenkin takalinjansa ojennukseen.

Betsaamme alle 2,5 maalia in 1,75 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 64%. Pelataan myös pikkupanoksella tasapeli 3,20 kertoimella, jonka todennäköisyys in poikkeuksellisen korkea, peräti 33%.

La Liga: Eibar-Granada (klo 22:00)

Baskijoukkue Eibar on ollut positiivinen yllätys viime vuosina La Ligassa. Pienen budjetin seura on sijoittunut keskikastiin kolme kautta peräkkäin, mutta nyt näyttää heikommalta. Eibar menetti kesällä useita avainpelaajiaan, eikä joukkue ole päässyt missään vaiheessa viime vuosien tahtiin.

Tilanne alkaa olla jo varsin huolestuttava, sillä Eibar on pelannut viisi edellistä matsia saldolla 0-1-4 ja maalierolla 1-11. Tämä putki on sysännyt joukkueen vain kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolelle. Joukkueen pelistä on vaikea löytää positiivisia asioita, eikä tuloksia tule edes kotona.

Granada oli alkukaudella La Ligan suurin yllättäjä. Upeasti sujunut syksy piti seuran La Ligan kärkipaikoilla, kunnes realismi alkoi iskeä 10 kierroksen jälkeen.

Joukkue hävisi loka/marraskuussa kolme matsia putkeen sarjan kärkijoukkueille (Valencia, Sociedad, Getafe), jonka jälkeen on nähty pientä piristystä. Kova otteluohjelma on silti pitänyt Granadan pistepussin varsin ohuena. Ainoa voitto aikoihin on Alavesista 3-0 reilun viikon takaa.

Sarjanousija Granada rankattiin ennen kauden alkua yhdeksi putoajista. Jo tässä vaiheessa on selvää, että nuo arviot olivat pahasti pielessä. Piskuinen andalusialaisseura välttää hyvin todennäköisesti putoamiskamppailun.

Rankkaamme Granadan pelivoimaltaan selvästi Eibarin yläpuolelle. Vedonlyöntimarkkina on tehnyt Eibarista lähes 50% suosikin, mikä ei voi millään pitää paikkaansa. Betsaamme Granada +0,5 tasoituksella in 1,79 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle 61%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *